2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادمم همینو میگن.الانم خیلی سخت کنار اومدن چون باهاش دوست بوودم میگن خودت کردی خودتم مقصری

بگو چه ربطی داره .اکثرمردا اینطور هستن

بگو بعداینهمه سال تعجب میکنم از شماها فکر کردم بزرگ هستین و عاقل متاسفم برای خودم که هم شوهرم رو شناختم هم شماادمهای نادون رو.اه

چن سالته

فکرنمی کنم به موضوع بحثمون ربطی داشته باشه حتی اگه شماسنتون وتجربتون ازمن بیشترباشه بازم حرفتون به هیچ وجه درست نیس خیانت درذات همه ی ادماوجودنداره واصلاطبیعی نیس وهمه قرارنیس به هم خیانت کنن اون مرگه که واسه همه پیش میادنه خیانت

خیانت شریک عاطفی باعث دلشکستگی طرف مقابلش میشه و شاید هیچوقت فراموش نشه اما من ب چشم یک لغزش بهش نگا ...

هیچوقت نمیشه باهاش کنار اومد.منی ک ۳بار ۴بار برام اتفاق افتاده

بابا طلاق بگیر بیکاری بچه هم ک نداری برو کلاتو بنداز بالا از این خرم  طلاق بگیر مهریتم بگیر پد ...

اولش ک اصلاا نبودن.الانم هرازگاهی رو اعصابم میرن.ولی خودم وکیل گرفتم راحت

برو طلاق بگیر حاجی درس بخون کار کن هزار تا کار دیگه 

کار ک میکنم.عزیزم تو چ خوبی😍انرژی میدی

خانواده ای مثل برای من ک تو قدیم موندن واقعاااا کنار اومدن باهاشون سخته

کار ک میکنم.عزیزم تو چ خوبی😍انرژی میدی خانواده ای مثل برای من ک تو قدیم موندن واقعاااا کنار اومدن ...

فدات شم 😂❤

کارم ک میکنی سرخر اضافی میخوای چیکار؟ خداشاهده ولش کن برو حال کن دوست جدید پیدا کن برین شمال ماشین بخر خونه بخر تهشم با ی آدم حسابی اگه دوس داشتی ازدواج کن اگه نداری باز برو عشق و حال 😂❤

کار ک میکنم.عزیزم تو چ خوبی😍انرژی میدی خانواده ای مثل برای من ک تو قدیم موندن واقعاااا کنار اومدن ...

اگه پول داری و میتونی یه خونه کرایه کن اگه نمیتونی ببین مهریتو ک گرفتی پس اندازی هم اگ داری ی خونه تو پایین شهر با یکم وسایل کرایه کن بقیشم کار میکنی 

سرخر بود ک ۳سال زندگیم رفت پاش الکی الکی....

دیدی؟ ریدی آبم قطعه😂😂😂😂

ببین عشقم فردا برو طلاق بگیر رنگای شاد بپوش ماشین بخر با دوستات برو بیرون به فکر خودت باش البته باز مث این انتخاب نکنیا  خودم میام به همش میزنم به نظرم اول برو درس بخون 😂❤

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز