2777
2789

سلام خانوما قضیه اینه که یه باکس توی اینستا بود و گفته بود مهم ترین آدم‌ های زندگیتون رو بگین منم ازش پرسیدم اونم گفت اول مامانم بعد تو بعد داداشم و بعدش زنش فاطمهه و بعدشم برادر زادش جالب اینجاست ک گفتم پس اون زن داداشت گفت ن اون مهم نیست حالا که بهش میگم میگه خانوادمون منظور نداشتم حالا اونیکی زن داداشش خانوادش نبود 😒😏؟! 

من زیادی حساسم؟ خودمونیم حسودیم شد😒 بعدشم میدونه از جاریم خوشم نمیادو این حرفو زد 😒

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه شوهرم باجاریم گرم مبگیره من میخام دق کنم ازکارش نمیدونم چراتیقدر ازشون متنفرم البته بیشتربخاطر اینکه ازمن بدشون میابدی میکنن بهم 🙁

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

منم میخوابوندم تو دهنش میگفتم منظور نداشتم 😒

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

نه اگه به چشم خواهری ببینه به نظر من نباید حساس سی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

حتما این زنداداشش رو بیشتر از اون یکی قبول داره حساس نشو 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم