2777
2789
عنوان

شوهرم گفت جاریم مهم ترین فرد زندگیشه 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 41 پست

چون اول گفته مامانش پس اخلاقش  حتما راستگو و رک هست واسه همون وقتی گفته همونطوری گفتم پس قبول کن اگه چاپلوس بود به دروغ میگفت اول زنم ،همه مردها اول مرد مامانشونن بعد زنشون .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
شاید از عمد گفته  جاری منم بعضی موقع ها دیدم خیلیی با برق چشم شوهرمو نگاه کرده همون لحظه به شو ...

اینم به شوهر نگا میکنه ریز میخنده عشوه میاد  😐

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم میگفتی مامانم و بابام و پسر همسایمون😐

من گفتم بابام مامانم خودم 😂😂😂

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
فقط اونی که گفته مهم نیس 😂😂

خودم جیگرم براش کباب شد 😂😐

ربطی نداره منم یکی از زن داداش هام رو مثل خواهرم دوست دارم ولی با بقیشون یادم نیست بیشتر از سلام و ا ...

من حتی نمیخام مثل خواهرش بخار چ معنی 😒 

اینم به شوهر نگا میکنه ریز میخنده عشوه میاد  😐

اونجور موقع ها توهم برو از قصد بچسب به برادرشوهرت تا بهش بفهمونی یه من ماست چقدر کره میده😂😂

دیگه پشت گوششو نگاه کنه به شوهرت با عشوه هم نگاه کنه😂

اونجور موقع ها توهم برو از قصد بچسب به برادرشوهرت تا بهش بفهمونی یه من ماست چقدر کره میده😂😂 دیگه ...

😂😂😂😂😂