2777
2789

شوهرم انگار نه انگار من زنشم کلا بعد زایمانم قیدمو زده و مشخصه خیلیم راحتو راضیه پسرم یک سالشه یبار با هم رابطه نداشتیم و سرجمع ده بار پیش هم خوابیدیم اخلاقاشم که باهام افتضاحه خسته شدم انقدر حرص خوردمو به خودم بچم زندگیو زهر کردم نمیتونم فعلا جدا شم مجبورم بسازمو بسوزم بهترین چیزی که به ذهنم میرسه اینکه منم بدون اون شاد باشم روحیه ی بچمو خراب نکنم چون به هر دلیلی منو نمیخواد انقدرم بدی دیدم نمیتونم من خوب باشم تا اون خوب شه البته اینم انتحان کردم کوتاه مدت جواب داد دو شبه باهاش حرف نمیزنم الان سختمه ولی عادت کنم راحت میشم، مشاورم نمیاد تکیم اصلا جواب نمیده

چشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان یه چایی دم کن برو پیشش بشین با آرومی باهاش صحبت کن خیلی از مسائل با صحبت کردن حل میشن ببین مشکلش چیه بهش بگو ما تازه بچه دار شدیم و... باید خودتون سعی کنید یه سری قانونا بذارید که مثلا جدا از هم نخوابید به هیچ وجه و.... 

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊

عزیزم رو خودت کار کن مقابله به مثل کردن راه چاره ی زندگی نیست .. بهتره زمانی که نمیخواید جدا بشید سعی کنید با سیاست گرنی رو به خونتون برگردونید ، مطمئن باشید با فاصله گرفتن فقط روابط بینتون سرد تر میشه ، شما تغییر کنید همسرتون و حتی دنیاتون هم تغییر پیدا میکنه .. برای این تغییر به نظرم از یه سری پیج های روانشناسی استفاده کنید حتما مثلا من خودم حرفای خانوم دکتر مریم آقایی رو دوس دارم دوره های ارزونشون رو شرکت کنید با سیاست زنونه خودتون دوباره زندگیتون رو گرم کنید  عزیزم 😘🌹

اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍

به نظر خودتون دلیل سردی رفتارش چیه! 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

زنا بعد از زایمان دچار تغییرات هورمونی میشن حساس میشن گاهی افسرده و زود رنج بعضی ها  دیگه مثل قبل به خودشون نمیرسن یعنی وقتی ندارن از بس که به بچه و خونه میرسن ولی بلید مدیریت کردن مردا این چیزا براشون مهمه