2777
2789
عنوان

🚑🚑درمان اورژانسی فشار خون🚑🚑

48644 بازدید | 12 پست

الف) بین انگشت شصت و سبابه را ۳ الی ۴ دقیقه فشار دهید.

ب) نوک انگشتان را سوزن می زنید تا چند قطره خون بیاید.

ج) ۱۲ الی ۲۰ عدد سیاه دانه را با دندان بجویید تا فشار سریع کاهش یابد.

د) ترشی ها هم مثل سرکه ـ آبلیمو ـ آبغوره ـ آب نارنج و . . . در مواقع اوراژنسی کمک کننده هستند.

* توجه: یکی از درمان های اوراژنسی را انجام دهید و اگر به نتیجه نرسیدید راه بعدی را امتحان نمایید.

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭

سوزن زدن انگشتان اصول داره یک باید باسوزن دستگاه قندخون باشه سوزنی که سرش نازک باشه که موجب پرش خون نشد ۲.باید ازدست راست ازانگشت کوچیکه شروع کنی اگه فشار پایین نیومد انگشت دومی روبزنی۳.موقعی که داری باسوزن میزنی زیاد سوزن روفشارندید وانگشت روبه سمت پایین بگیرید چون فشار بالاست وباسوزن زدن خون به شدت باپرش بیرون میاد وهم موجب اذیت مریض میشین هم کثیفکاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چندموردهم رعایت کنید از رنگ سبز بیشتراستفاده کنید از لیموترش تازه و سیر غافل نشید، من خودم فشا ...

باید یه روز تست کنم رو خودم بعد یه حبه سیر و قورت بدم یا با دندون بهش بزنم و قورت بدم؟

باید یه روز تست کنم رو خودم بعد یه حبه سیر و قورت بدم یا با دندون بهش بزنم و قورت بدم؟

فرقی نداره فقط دهان بومیگیره، روزایی ک بیرون سرکارنمیرین بخورید اذیت نشید، درسته قورت بدین بو نداره، بهتره جویده شه، اینجوری زبان ولای دندانهاو گلوم ضدعفونی میشه یه تیروچندنشان

فرقی نداره فقط دهان بومیگیره، روزایی ک بیرون سرکارنمیرین بخورید اذیت نشید، درسته قورت بدین بو نداره، ...

ممنونم لطف کردین

بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی می‌برید دوستان اگر تهران زندگی می‌کنید مزرعه ا هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصل‌ها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار خون