2777
2789

خواهرم . خدایی خیلی زحمت کشید سه سال خوند . الان وکیل قوه قضاییه هستش 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی درامدش چه حدوده.

راستی خیلی مشغول کارشه؟؟ مثلا چند ساعت

میترسم برا زن این شغل زیادی سخت باشه.

منم دارم میخونم

درآمدشون چطوره؟

چه دانشگاهی درس میخوندن

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
خانومه خیلی وقتشو میگیره شغلش؟؟ میترسم بعدا ب زندگیم نتونم برسم

دو تا بچه داره

هم وکیله هم تا مقطع دکتری ادامه داده

هم به خودش میرسه هم کارای خونه‌ش و زندگیش

من که خیلی خوشم میاد ازش

خیلی هم زبر و زرنگه

میشه بگی درامدش چه حدوده. راستی خیلی مشغول کارشه؟؟ مثلا چند ساعت میترسم برا زن این شغل زیادی سخت ب ...

باورت میشه نمیدونم چقدر میگیره ؟ ازش هیچ وقت نپرسیدم ولی میبینم هزار ماشالله خوب خرج میکنه . خواهرم روزی 10 ساعت میخوند خدایی . الان برای ازمون وکلا نمیخونه  حیف . زمان کارش هم دست خودشه مجریده راحته . میتونی هرچقدر میخوای پرونده قبول کنی 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
درآمدشون چطوره؟ چه دانشگاهی درس میخوندن

درامدش رو خدایی نمیدونم . هیچ وقت نپرسیدم . ولی خوب خرج میکنه . خواهرم دانشگاه پیام نور خوند 

باورت میشه نمیدونم چقدر میگیره ؟ ازش هیچ وقت نپرسیدم ولی میبینم هزار ماشالله خوب خرج میکنه . خواهرم ...

مثلا خواهرت معمولا چند ساعت سر کار میره؟

ببخش زیاد سوال میپرسم

مثلا خواهرت معمولا چند ساعت سر کار میره؟ ببخش زیاد سوال میپرسم

نه بابا عزیز . روزی میانگین 6 ساعت اینا بیرونه . یه روز کمتر یه روز بیشتر یه روز اصلا 

2790
2778
2791
2779
2792