یک_عدد_ترکیده مدیر استارتر عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 711 عنوان قد زنو شوهر 147 بازدید | 16 پست اینک قد زن از شونه مرد یه کم بالاتر باشه زیاد کوتاهه از شوهرش نه؟ برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟ 1400/06/24 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_بانشی عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 11160 نه گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد...
تیارا۸۳ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 1099 نه هرکی ما رو خواست حتما یچیزی از ما میخواسته👌💔هرکی هم نخواست، حتما چیزی از ما بهش نمیماسه🙂 دنیا، دنیای بی رحمیه🙃 اینو همیشه یادت باشه تو تنهایی💔
مستورررره عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6351 ۱۵ سانت خیلی خوبه نرماله عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
سلام_به_همگی عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 4039 زیاد درگیر این چیزا نباشید واقعا بری زیر یه سقف می بینی که تنها چیزی که یا اصلا اولویت نیست یا اگه هست اولویت آخره قد و قیافست , اخلاق و عرضه و احترام واقعا مهم ترینه
یازینبکبری عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 10897 من تازه اومدم نی نی سایت بیاید باهم دوس شیم چه عجب!!!!!تاپیک جنسی نزدین؟؟؟؟!خخخ.اینجا جدیدا هرکی عضو میشه تاپیک جنسی میزنه.. خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
تیارا۸۳ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 1099 من تازه اومدم نی نی سایت بیاید باهم دوس شیم خوش اومدی عزیزمخوشبختم❤ هرکی ما رو خواست حتما یچیزی از ما میخواسته👌💔هرکی هم نخواست، حتما چیزی از ما بهش نمیماسه🙂 دنیا، دنیای بی رحمیه🙃 اینو همیشه یادت باشه تو تنهایی💔
یک_عدد_ترکیده مدیر استارتر عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 711 قدتون چنده و همسرتون؟ قد خودمو نمیگم یکی از اشناهامون اونجوره به نظرم شوهرش زیادی فاصله قدی و هیکلی داره باهاش برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟
یک_عدد_ترکیده مدیر استارتر عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 711 زیاد درگیر این چیزا نباشید واقعا بری زیر یه سقف می بینی که تنها چیزی که یا اصلا اولویت نیست ی ... منو شوهرم اوایل ازدواج یکم ازش کوتاه بودم ولی الان هم قد شدیم 😐 برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟