2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم دكترت حرفاش علمي نبوده اصلا وزن جنين ملاك سنش نيست اگر درد داري پاشو برو بلوك زايمان يه ان اس ...

اخه میترسم برم باز ضایع شم پریشب که رفتم گف پیش درد زایمان  داری

منم احساس میکنم اونجوریم دعا کن برام

عزیزم برو دکتر یا بیمارستان یه نوار بگیرن.من دوبار سونو بهم گفت شاید زایمان زودرس داشته باشی اگه دکترم توجه میکرد و برام امپول بتا میزد شاید بچم دستگاه نمیرفت برای سلامتی خودت و فسقلیت حمد میخونم نترس عزیزم من الان دخترم 29روزشه بغلمه داره شیر میخوره

عزيزم دكترت حرفاش علمي نبوده اصلا وزن جنين ملاك سنش نيست اگر درد داري پاشو برو بلوك زايمان يه ان اس ...

بعدم دل درد زیادندارم کمردرد و پادرد شدید مادرشوهرم میگه چاییدی

بعدم دل درد زیادندارم کمردرد و پادرد شدید مادرشوهرم میگه چاییدی

بنظرم شروع دردای زایمانه منم همین فکرو میکردم برو دوش بگیر کیف نی نی اماده کن انشااله که هنوزم وقت داری ولی اگه دردت شروع شد شوکه نشی

اخه میترسم برم باز ضایع شم پریشب که رفتم گف پیش درد زایمان  داری

ضايع شدن نداره عزيزم كلا موارد پزشكي هيچكدوم ضايع شدن نيست ،الهي ني نيت صحيح و سلامت مياد بغلت 

راستي آمپول بتا هم كه زدي نگران نباش

عزیزم برو دکتر یا بیمارستان یه نوار بگیرن.من دوبار سونو بهم گفت شاید زایمان زودرس داشته باشی اگه دکت ...

ای جون خداحفظش کنه سالم و سلامت زیر سایه مادرپدرش بزرگ بشه

بنظرم شروع دردای زایمانه منم همین فکرو میکردم برو دوش بگیر کیف نی نی اماده کن انشااله که هنوزم وقت د ...

تنهام میترسم یکم زنگ زدم مامانم بیاد.کیفش اماده س منتظز مامانمم بیاد برم حموم  سردرد و سرگیجه ربطی به زایمان داره؟

ضايع شدن نداره عزيزم كلا موارد پزشكي هيچكدوم ضايع شدن نيست ،الهي ني نيت صحيح و سلامت مياد بغلت  ...

کاش دقیق میدونستم چندوقتمه   توnt .هفتم مهر ۱۲هفته کامل بودم