2777
2789
عنوان

بارداری

157 بازدید | 39 پست

۳۶.۳۷هفته هستم صبح که از خواب بیدار شدم لرز کردم الان کمردرد و دل درد و پادرد شدید دارم به طوری که حتی کف پام درد میکنع بلندشم میخورم زمین .ایناطبیعیه؟ببخشید ولی درد بعضی وقتا تا مقعدم میره و تیرمیکشه خیلی میترسم دکترم سزارین زده ۱۲مهر

طبیعیه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق سونو دقیقا چند وقتته؟

سونوبهم گف تاریخی که مامیزنیم دقیق نیس.براساس وزن جنین تاریخ میزنیم که میشه ۲۷هفته ۳روز

دکترمم به دلیل اینکه تنبلی تخمدان دارم میگه اخرین پریودی ۱۲دی پس تاریخ دقیق ندارم دکترم تو کارت زده ۳۶.۳۷.سونومیگه ۳۷و چهار روز 

سونوبهم گف تاریخی که مامیزنیم دقیق نیس.براساس وزن جنین تاریخ میزنیم که میشه ۲۷هفته ۳روز دکترمم به د ...

این که خیلی قاطی پاتی شد

تاریخ دقیق بارداری بر اساس وزن جنین نیست بر اساس سونو ان تی هست.ممکنه جنینی انداز ژنتیکیش بزرگ باشه این که دلیل نمیشه سن حاملگی رو بیشتر بزنه یا کوچیک باشه نمیشه عقبتر بزنه

در هر حال اگه علائمت بهتر نشد با استراحت حداقل باید بری دکتر برای صدای قلب

بچه رفت تو دستگاه؟سردرد و سرگیجم داشتی

اره پنج روز دستگاه بود.ببین من شب پادرد کمر درد شدم فکر میکردم زیر اسپیلت خوابیدم پهلو درد شدم لرز میکردم صبح بیدارشدم کلا بیحال بودم درد پریودی داشتم که اصلا قطع نشد هرچی دراز کشیدمم بهتر نشدم دردم زیاد نبودا مثل پریودی بعد تکرر ادرار همش تند تند دستشویی میرفتم تا اینکه کیسه ابم پاره شد انقباضا شروع شد سزارین اورژانسی شدم چون سزارین دومم بود

این که خیلی قاطی پاتی شد تاریخ دقیق بارداری بر اساس وزن جنین نیست بر اساس سونو ان تی هست.ممکنه جنین ...

دارم از درد گریه میکنم کیسه ابم پاره نمیشه میترسم زود بدنیا بیاد هزار جور مشغله فکری دارم