2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ماه قبل از بارداریم خوردم بدون آمپول.

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
بزنی بهتره دیگه مطمئن میشی آزاد میشه

ماه اول اقدام کردم ،دوفاستون هم میخورم،الان ۳روز دیگه موعدمه ولی نه علائم بارداری دارم نه علائم قاعدگی ؟

چی میشه الان؟

ماه اول اقدام کردم ،دوفاستون هم میخورم،الان ۳روز دیگه موعدمه ولی نه علائم بارداری دارم نه علائم قاعد ...

من این ماه لترزول خوردم دوتا آمپول hmc زدم روز 12هم رفتم سونو گفتن فولیکول سایز18داری دکترم ی امپول زد اونروز گفت دیگه حتما ازاد میشه برو اقدام کن ولی الان فردا موعدمه ولی هیچ علائمی از بارداری ندارم😢😢

من این ماه لترزول خوردم دوتا آمپول hmc زدم روز 12هم رفتم سونو گفتن فولیکول سایز18داری دکترم ی امپول ...

خب الان بیبی بزنی که نشون میده بارداریتو خانومی 

انشالله که بارداری 🥰

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 

عزیزم وقتی برات دکتر سونو نوشته که بری برای سایز فولیکولات 

جوابشو که بردی میگه آمپول لازمی یا نه 

من بردم برام یه دونه آمپول آزادسازی نوشت زدم 

به حرف دکترت گوش کن عزیزم 

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
عزیزم من موعد پریودم 25هست نوزدهم زدم منفی شد دیگه نمیخوام بزنم بدم میاد از بی بی منفی

آمپول  رو کی زدی؟ تاریخش؟

عزیزم من موعد پریودم 25هست نوزدهم زدم منفی شد دیگه نمیخوام بزنم بدم میاد از بی بی منفی

اره منم موعدم ۲۷ام ولی ۲۳ از استرس رفتم یه بیبی چک خریدم استفاده کردم منفی بود😄

امکانش هست ۲۷به بعد بزنم بیبی مثبت بشه یا نه؟

اخه الان علائم بارداری که اصلا ندارم فقط گاه وقتی زیر دلم یه درد کوچولو میکنه و زودم خوب میشه!