سلام دوست عزیز رژیم های سخت فقط آب بدنتو ازبین میره سعی کن نصف میزان غذات و سالاد بریزی ک حجم غذات زیاد بشه درواقع خودتو گول بزنی و اینک تغذیه سالم داشته باش
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اخ گفتی دقیقا منم مثل تو بودم گلم ولی اصلا نگران نباش چون من یه کارشناس ارشدی رو میشناسم به اسم خانم راضیه رجبی بی نظیره خدایی میتونی حتی زنگ بزنی بهش ازش مشاوره بگیری گلم انقدر که خوبه من 85 کیلو بودم از چاقی ینی گریه می کردم ولی تو عرض 5 ماه خدا شاهده که از 85 شدم 75 به خدا به هر کی میگم میگه دروغه ولی خب خواستی عکسمم میفرستم برات این بهترین فرصته خوب شد من اومدم تو این تاپیک که بهت بگم انقدر برنامه غذایی خوبی بهت میده بر اساس بی ام آیی که داری باور کن شاید فکر نکنی ولی ماه اول نتیجشو میبینی امتحان کن ضرر نمی کنی این چیزی که میگم شمارشم : ۰۹۳۵۳۱۶۶۶۰۶
اخ گفتی دقیقا منم مثل تو بودم گلم ولی اصلا نگران نباش چون من یه کارشناس ارشدی رو میشناسم به اسم خانم ...
وای چه جالب منم اتفاق پیش خانم رجبی رژیم غذایی گرفتم بینهایت ازش راضیم چون هیچی رو حذف نکرده همه چی رو میتونم بخورم ولی به شیوه های خاصی که گفته الان در عرض 4 ماه 6 کیلوکم شدم خداروشکر