2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما رژیمت دکتر نداده، دکتر تغذیه رژیمی میده که برات قابل تجمل باشه، و طبیعی وزن کم کنی

منم قبول دارم بعضی از دکترای تغذیه توی برنامه رژیمت ی غذای های میذارن که سخت میشه فراهمش کرد 

یا مثلا به طرف رژیمی میدن که توی 1 ماه 6.7 کیلو کم کنن معلومه به طرف سخت میگذره 

همیشه خدا گشنمه

صبحا واسه صبحونه یه کف دست نون میخورم

یکیم عصر یه وعده غذا

هفته ای سه جلسه هم ورزش میکنم

با همین ۱۲ کیلو کم کردم

ولی بدنم به شدت ضعیف شده

در حدی که هی خی سرما میخورم

سنمم کمه مامانم همیشه غر میزنه که بدنت آب میره از الان ضعیف میشه بدنت

ولی گوشم بدهکار نیست

چاقم🚶💔

من خودم از لیمومی  رژیم گرفتم قبلش ازم سوال کرد که چه غذایی بدت میاد یا چه غذایی دوستداری دقیقا از غذایی که بدم میومددر هفته 2بار برام گذاشته بودن 

نمیشه گفت همه متخصص تغذیه ها کارشون حرف نداره خوبه 

من رژیمم خیلی رژیمم راحته کلی وزن و سایز کم کردم توی رژیمم هم همه نوع غذایی وجود  داره از همش میخورم ولی به اندازه که لازمه نه زیادتر

غذام هم با غذای سفره یکی هست یعنی لازم نیس که در روز چند نوع غذا درس کنم 

همیشه خدا گشنمه صبحا واسه صبحونه یه کف دست نون میخورم یکیم عصر یه وعده غذا هفته ای سه جلسه هم ورز ...

اینکه توی روز وعده غذاییت کم کنی خیلی اشتباه هس 

اصلا ادامه نده رزیمت اینجوری هم موهات میریزه هم اب بدنت خشک میشه و ویتامین های بدنت از بین میره 

من رژیمم توی روز 5 وعده میخورم ولی کم 

در کنارش هم چند تا مکمل برام نوشتن دکتر که خیلی کم میکنه به تامین ویتامین های بدنم

اخ گفتی دقیقا منم مثل تو بودم گلم ولی اصلا نگران نباش چون من یه کارشناس ارشدی رو میشناسم به اسم خانم راضیه رجبی بی نظیره خدایی میتونی حتی زنگ بزنی بهش ازش مشاوره بگیری گلم انقدر که خوبه من 85 کیلو بودم از چاقی ینی گریه می کردم ولی تو عرض 5 ماه خدا شاهده که از 85 شدم 75 به خدا به هر کی میگم میگه دروغه ولی خب خواستی عکسمم میفرستم برات این بهترین فرصته خوب شد من اومدم تو این تاپیک که بهت بگم انقدر برنامه غذایی خوبی بهت میده بر اساس بی ام آیی که داری باور کن شاید فکر نکنی ولی ماه اول نتیجشو میبینی امتحان کن ضرر نمی کنی این چیزی که میگم شمارشم : ۰۹۳۵۳۱۶۶۶۰۶

اخ گفتی دقیقا منم مثل تو بودم گلم ولی اصلا نگران نباش چون من یه کارشناس ارشدی رو میشناسم به اسم خانم ...

وای چه جالب منم اتفاق پیش خانم رجبی رژیم غذایی گرفتم بینهایت ازش راضیم چون هیچی رو حذف نکرده همه چی رو میتونم بخورم ولی به شیوه های خاصی که گفته الان در عرض 4 ماه 6 کیلوکم شدم خداروشکر

همیشه خدا گشنمه صبحا واسه صبحونه یه کف دست نون میخورم یکیم عصر یه وعده غذا هفته ای سه جلسه هم ورز ...

یعنی هر روز فقط صبحونه و عصرونه می خوری؟

ناهار و شام نداری؟

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
یعنی هر روز فقط صبحونه و عصرونه می خوری؟ ناهار و شام نداری؟

نه ندارم

البته راحت نیست عادت کردن به همچین رژیم غذایی

یواش یواش کم کردم 

اوایل موقع خواب خیلی گشنم میشد الان دیگه عین خیالم نیست

ولی اصلا درست نیست رژیمی که دارم😅

ولی خب چیکتر کنم لاغر نمیشدم

همه راه هارو امتحان کردم🙁😕

نه ندارم البته راحت نیست عادت کردن به همچین رژیم غذایی یواش یواش کم کردم  اوایل موقع خواب خی ...

آفرین به اراده ات

ولی به نظرم رژیم خوبیه اگه باهات سازگاره ادامه بده

ماهی چند کیلو کم کردی؟

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
آفرین به اراده ات ولی به نظرم رژیم خوبیه اگه باهات سازگاره ادامه بده ماهی چند کیلو کم کردی؟

۳ ماه جلو رفتم

ماه اول ۷ کیلو 

ماه دوم ۲و نیم

ماه سوم هم دو و نیم کیلو 

حدفم ۶۰ هست ببینم بشه بهش رسید یا نه 🙁