2777
2789
عنوان

جوش صورت

256 بازدید | 25 پست

بچه ها من از وقتی که فهمیدم باردارم صورتم خیلی جوش زده خستم کرده،اه جوشهای ریز و گاها بزرگ،من اصلا قبلاً اینجوری نبودیم حتی سر بچه اولم پوستم عالی شده بود،چیکار کنم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این حتما پسره پس😅

ن عزیزم آخه خیلیا جوش میزنن دختر میشه ربطی نداره به جنسیت

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

چیکار کنم یکم خوب شه،تازگیا به پشت کمرو بالاتنم داره جوش اضافه میشه بدم میاد از خودم

احتمالا مشکل هورمونی باشه ،هورمونات رو چک کن ،،

عزیزم باردارم به دکترم میگم میگه به خاطر بارداریه،میگم آخه اینجوری نمی‌شدم سر بار داری یا حتی قبل بارداری

طببعیه من هرچی زن باردار دیدم اینجوری شده بودن  البته معمولا دختر میشه

بله ولی من سر دخترم پوستم عالی شده بود همه میگفتن پسره ببین کی بهت گفتیم دیگه رفتم سونو گفت دختره

من باردارم وصورتم پرجووووش اصن باورنکردنی بود روزاول صورتم وحشتناک بود نینیمم دختره

فک نکنم به جنسیت ربط داشته باشه آخه من سر دخترم کلا پوستم عالی شده بود خیلی خوشگل شده بودم

من باردارم وصورتم پرجووووش اصن باورنکردنی بود روزاول صورتم وحشتناک بود نینیمم دختره

شما کاری نکردی برا جوشات که خوب شن،خیلی اذیت میشم من اینطوری