2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست
فک نکنم به جنسیت ربط داشته باشه آخه من سر دخترم کلا پوستم عالی شده بود خیلی خوشگل شده بودم

وااای چقدبرعکس من ،من سرپسرم خوشگل شده بودم پوستم وموهام عااالی حالاسراین کلا سیستمم بهم ریخته حالابنظرم بچت پسره ک بدنت اینجوری واکنش برعکس نشون داده

دخترنازم منتظرتم مامانی

ربطی به جنسیت نداره.منم سر پسر اولم اصلا جوش نزدم ولی سر پسر دومی تا 4 ماهگی جوش زدم الان خوب شدم

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما کاری نکردی برا جوشات که خوب شن،خیلی اذیت میشم من اینطوری

ن ماسکای خونگی میزنم مدامم خونم جایی نمیرم ک خجالت بکشم خخخ فقط اصلانمیکنم ک ردش بمونه وقتیم جوشام میرن قشنگ محومیشن

دخترنازم منتظرتم مامانی
وااای چقدبرعکس من ،من سرپسرم خوشگل شده بودم پوستم وموهام عااالی حالاسراین کلا سیستمم بهم ریخته حالاب ...

نمیدونم والا من که به این چیزا اعتقاد ندارم حتی رژیم غذایی،یا ای وی اف که میگن صدر صد تعیین جنسیت میکنه،به نظرم اون بالایی بخواد بهت پسر یا دختر میده بقیه کشکه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
ن ماسکای خونگی میزنم مدامم خونم جایی نمیرم ک خجالت بکشم خخخ فقط اصلانمیکنم ک ردش بمونه وقتیم جوشام م ...

بابا من از شوهرم دیگه خجالت میکشم خودش چیزی نمیگه ولی من اذیتم کلا

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
ربطی به جنسیت نداره.منم سر پسر اولم اصلا جوش نزدم ولی سر پسر دومی تا 4 ماهگی جوش زدم الان خوب شدم

بله عزیزم منم اعتقادم همینه

بابا من از شوهرم دیگه خجالت میکشم خودش چیزی نمیگه ولی من اذیتم کلا

هاااپس انقدرزیاده خب برودکترشایدیک دارویی چیزی بهت بده من ماه اول ک حامله شدم اونجوری شدالان نه دیگه خیلی کم میزنه اونجوری نیس خیلی ضایع بزنه امامیزنه

دخترنازم منتظرتم مامانی
هاااپس انقدرزیاده خب برودکترشایدیک دارویی چیزی بهت بده من ماه اول ک حامله شدم اونجوری شدالان نه دیگه ...

برا حاملگی هیچ دارویی نمی‌دن میگن خطرناکه باید تحمل کنی ولی واقعا خیلی سخته

برا حاملگی هیچ دارویی نمی‌دن میگن خطرناکه باید تحمل کنی ولی واقعا خیلی سخته

خب تحمل کن شوهرتم حرف زدبگووالایچه توعه من چیکارکنم ک اینجوری شده صورتم منکه شوهرم هیچی نمیگه خدایی 

دخترنازم منتظرتم مامانی
خب تحمل کن شوهرتم حرف زدبگووالایچه توعه من چیکارکنم ک اینجوری شده صورتم منکه شوهرم هیچی نمیگه خدایی& ...

نه منم شوهرم چیزی نمیگه می‌دونه از بارداریه،حالا من بهش گیر میدم میگم میبینی چه بلایی سرم آوردی😂😂😂