2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 63 پست
عوضه کسخول بی جنبه هم هستی حالا فوشه ناموس و خواهر مادر که بهت ندادم انقده ناراحت شدی خوشکله   ...

اعصابم خرابه

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
تو ديوار ببين جنِ فروشي ندارن؟😅

😂😂😂🥀

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

چرا بجای اینکه از اون خونه برید اونا رو فراری نمیدین؟؟

کافیه گوشه های اتاق ها سرکه سیب بریزید صبح و غروب اسپند دود کنید و صوت سوره بقره رو مداوم پخش کنید اینطوری محیط اونجا براشون غیر قابل تحمل میشه

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
سلام چرا بجای اینکه از اون خونه برید اونا رو فراری نمیدین؟؟ کافیه گوشه های اتاق ها سرکه سیب بریزید ...

جنی وجود ندارع ک بخا فراری بده

میخا الکی ب شوهرش بگه

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
فدات شم من عزیزم شوخی بود بخندی ان شالله کارت درست بشه

قربونت برم

تاپیک آخرم

درباره جنه ولی کمکی به رفتنتون از خونه نمیکنه 😅

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
جنی وجود ندارع ک بخا فراری بده میخا الکی ب شوهرش بگه

بله متوجه شدم ولی ممکنه واقعا باشه و استارتر بی خبر باشه!

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
سلام چرا بجای اینکه از اون خونه برید اونا رو فراری نمیدین؟؟ کافیه گوشه های اتاق ها سرکه سیب بریزید ...

دورغ میخام بگم

بله متوجه شدم ولی ممکنه واقعا باشه و استارتر بی خبر باشه!

یعنی چی😂

تاپیک آخرم درباره جنه ولی کمکی به رفتنتون از خونه نمیکنه 😅

چرا

دورغ میخام بگم

کلا حرف زدن ازشون جذبشون میکنه

چرا

گلم اگر همینطور الکی و بدون هیچ علائمی به همسرت بگی خونه جن داره خب باور نمیکنه!

نهایتا هم میره طلسم میگیره

بعدم حرف زدن راجب جن واقعا جذبشون میکنه

دنبال شر نباش😅

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
یعنی چی😂

یعنی ممکنه واقعا حضور داشته باشن و به قول معروف شوخی شوخی جدی بشه