2777
2789
عنوان

جن

752 بازدید | 63 پست

سلام میخام یکاری کنم از این خونه بریم شوهرم قبول نمیکنه چیکارکنم بگم خونه جن داره چه کارای بکنم باور کنه

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌
بیشتر ببینید