2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 55 پست

مبارکت باشه عزیزمممم😍😍😍😍😍سالم و سلامت بغل بگیری و بزرگش کنی ان شاءلله🤩

سلام خانم خوشگلا خانمایی ک تو اقدام هستن یه سر به تاپیک آخرم بزنن ضرر ندارد🤭

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

مبارک 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه منم دعاکن از این منتظری دربیام 

الهی امین

الهی بحق امام حسین خدا دلتو مثل من شاد کنه 

من چهله ی زیارت عاشورا گرفتم واسه چهل تا شهید جوابمو تاقبل از اینکه چهله تموم شه دادن

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

هیچ علائمی نداشتم فقط تو لحمم تیرمیکشید چون خارشم داشتم فک میکردم از عفونته  ی گروه اقدامی دار ...

من نوک سینه ام میخاره

کمردرد آرم نفخ دارم لبم ترک خورده 

عضلات‌ پام دردمیگیره بعضی وقتا یبوست هستم بعضی وقتا اسهال خوشمم از چیز ترش میاد نمیدونم دیگ میخا پریود شم یا باردارم بی بی زدم معلوم نیست 

آهان... خداراشکر...ان شاءاللّه سالم و سلامت به دنیا بیاد... کلا قبل از بارداری چه کارهایی باید انجام ...

عزیزم باید چکاپ کامل بدی ویتامینی از بدنت کم نباشه عفونت نداشته باشی قبلش ب دندونات برس چون تو بارداری درد بگیرن هیچ کاری نمیشه کرد و حتما سه ماه قبل از اقدام قرص فولیک اسید بخور

مبارکت باشه عزیزمممم😍😍😍😍😍سالم و سلامت بغل بگیری و بزرگش کنی ان شاءلله🤩 سلام خانم خوشگلا خ ...

من خوندم خیلی خوبه من دقیقااین ماه استرس نداشتم اصلا ک باردارشدم 

انشالله همتون جواب تلاش هاتونو بگیرین

ای جانم مبارکت باشه مامان خانوم آینده❤️😍  واسه منم دعا کن آرزومه همچین روزیو

الهی امین

الهی خدا نظرکنه ب دلت 

فقط تامیتونی استرس رو از خودت دور کن و بهش فکر نکن اینجوری حتما میشه

من نوک سینه ام میخاره کمردرد آرم نفخ دارم لبم ترک خورده  عضلات‌ پام دردمیگیره بعضی وقتا یبوست ...

چندروز مونده ب موعدت عزیزم؟

منم کمردرد داشتم اتفاقا 

من نوک سینه ام میخاره کمردرد آرم نفخ دارم لبم ترک خورده  عضلات‌ پام دردمیگیره بعضی وقتا یبوست ...

إن شا ء الله که بارداری 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
من خوندم خیلی خوبه من دقیقااین ماه استرس نداشتم اصلا ک باردارشدم  انشالله همتون جواب تلاش هاتو ...

ممنون عزیز دلم خدا بهت ببخشه ان شاءلله ک خوشگل و مشگل و جیگرشو بیاری😍🤗🥰

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...