2777
2789

تازه یک هفتست عقد کردم نه تو جیبی میده نه جهاز میده نه حلقه برا دوماد خریده نه هیچی ،همش میگه ندارم اخه من چیکار کنم؟😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نداره برو یه کار پیدا کن 

ب همین راحتی!!!!!

اینو قبل عقدش باید میگفت دختر بدونه چی ب چیه،،،

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

اخه یه بچه تا کی باید از پدرش پول بگیره  سعی کن کار پیداکنی این طوری اعصابت برای هربار پول گرفتن خورد نمیشه.این سری بده سریای بعد چی .من ۲۱ سالم بود هنوز دانشجو بودم  رفتم سرکار .عالیه .میگم کاش از ۱۸ سالگی میرفتم بیمه میکردم خودمو این طوری الان با بیست سال سابقه بازنشست شده بودم.

ب همین راحتی!!!!! اینو قبل عقدش باید میگفت دختر بدونه چی ب چیه،،،

باباش میگه ندارم

شوهرش که نگفته 

چه فرقی داره قبل یا بعد عقد ؟؟؟ 

به هرحال باید بره یه کاری کنه جهیزیه مختصری جور کنه وقتی باباش نداره بره خودکشی کنه به نظرت ؟

باباش میگه ندارم شوهرش که نگفته  چه فرقی داره قبل یا بعد عقد ؟؟؟  به هرحال باید بره یه ...

اگه شوهرش اجازه نده کار کنه چی

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

مامانتو باید بندازی جلو.پول تو جیبی وخرجای دیگه ات الان وظیفه ی شوهرته ولی حلقه وجهیزیه رو بابات شده قرضم کنه باید بده.اگه نداشت از روز اول نباید قبول میکرد که ازدواج کنی

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه