76afson مدیر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 3945 عنوان کسی هس ؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست از مامانا کسی هس باردارم ۹ هفتم خیلی خییییلیییی شدید ضعف میکنم انگار ک چیزی نخورده باشم طبیعیه ؟؟ تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤ 1400/06/24 | 06:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
76afson مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 3945 طبیعیه چند هفته دیگه بر میگردین به روال قبل انشاالله خدا از دهنت بشنوه خسته شدم دیگه نمیکشم تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6652 انشاالله خدا از دهنت بشنوه خسته شدم دیگه نمیکشم درک میکنم خودمم اینطوری بودماز هفته ۱۴ یا ۱۵ به بعد خوب میشی راحت😁 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
chashmentezar عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 3153 طبیعیه چند هفته دیگه بر میگردین به روال قبل توکل برخدامن که چند کیلو هم وزن کم کردم این مدت واقعا خیلی سختمه 😔
76afson مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 3945 درک میکنم خودمم اینطوری بودم از هفته ۱۴ یا ۱۵ به بعد خوب میشی راحت😁 پس یعنی این ماه کلا همینطوریم تازه ۹ هفتم مادرشدن چقد سخته خدایاااا تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
chashmentezar عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 3153 درک میکنم خودمم اینطوری بودم از هفته ۱۴ یا ۱۵ به بعد خوب میشی راحت😁 یا خدا یعنی پنج شش هفته دیگه؟؟؟؟من سه هفته س اینجوریم زندگی راحتی نتونستم داشته باشم
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6652 توکل برخدا من که چند کیلو هم وزن کم کردم این مدت واقعا خیلی سختمه 😔 نگران نباش همچین وزن زیاد کنی ک😑😑😑 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6652 پس یعنی این ماه کلا همینطوریم تازه ۹ هفتم مادرشدن چقد سخته خدایاااا اره دیگه نی نی دار شدن سخته گلم🤭حالا امیدوارم برای شما زودتر تموم شه خوب شید😁 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6652 یا خدا یعنی پنج شش هفته دیگه؟؟؟؟ من سه هفته س اینجوریم زندگی راحتی نتونستم داشته باشم اره دیگه نی نی دار شدن سخته گلم🤭حالا امیدوارم برای شما زودتر تموم شه خوب شید😁 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
chashmentezar عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 3153 اره دیگه نی نی دار شدن سخته گلم🤭 حالا امیدوارم برای شما زودتر تموم شه خوب شید😁 سپاس😘😘😘💖💖💖
76afson مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 3945 اره دیگه نی نی دار شدن سخته گلم🤭 حالا امیدوارم برای شما زودتر تموم شه خوب شید😁 ممنون گلی ❤ تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤