2777
2789
عنوان

کرونا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 78 پست
با تموم اینا کامل خوب شدی بدون دکتر؟ اب نمک قرقره کردن باعث جلوگیری از درگیری ریه میشه ؟ اویش ...

زنجبیلم خوبه ببین عزیزم اب داخل کتری که بجوش امد یه قوری بردار پونه اویشن زنجبیل بریز داخلش اب جوشم اضافه کن بعد کتری رو کم کن قوریتم بزار روش تااروم اروم دم بگیره بعدش باعسل بخور.راستی ابلیموی تازه بگیر باغذاهات بخور.من ۲شب حالت تنگی نفس شدم که بخور پیاز دادم و سیب پختم خوردم.من دکتر نرفتم چون اولش فک کردم سرماخوردم چون همش تواستخربودم بعد ۴روز یکی ازاقوام ک پزشکن گفتن من کرونامثبت هستم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گلو درد میکنه و میسوزه یکم  تب میره و میاد رو رنج 36 و 37.5 میچرخه البته میگن از 38 ...

نه عزیزم 

سوزش گلو جز علائم کرونا نیست

بعدشم تب نداری که

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
از دیروز علایم داشتم روزای قبل نداشتم زیاد  سرفه در خد یکی دو تا شاید اونم خیلی کمه خداروشکرر ...

من ظرف دوروز علائمم مشخص شد تب سر درد بدن درد اگر سرفه میکنی و حس میکنی بدتر داری میشی دکتر برو ولی اصلا نگران نباش 

بي شك كروناست

واسه هركيم علايمش فرق داره 

من نه تب داشتم نه گلو درد 

واسه من با پا درد شديد شروع شد كه فهميدم كروناس و رفتم دكتر 

اون داروهايي كه برات نوشتمو 

با اون دمنوشا 

و قرقره رو انجام بده ايشالا زودتر خوب شي

اصلا هم استرس نگير ، اميدوارم خفيف ردش كني بره، فقط مراقب باش كسيو درگير نكني عزيزم