2777
2789
عنوان

کرونا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 78 پست
چیکار کردی چی  خوردی؟

من کلی پونه چای کوهی اویشن خوردم خیلی خیلی اب نمک قرقره کردم حتی داخل بینیمم اب نمک میریختم،کلی قرص ویتامین خوردم،غذا خوب بخور نخود آب رو حتما تو لیست غذاهات بگذار لبنیات نخور سردی نخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دارو بخور عزيز

شربت نوسكاف + ويتامين سي+ قرص جوشان+ قرص ازيترومايسين+ شربت ديفن هيدرامين 

قرص دافلون 

دمنوش اويشن و پونه، قرقره ابليمو و نمك و اب ولرم ، 

بخور جوش شيرين ( ابو بذار بجوشه بعد بيار جوش شيرين اضافه كن ٥ دفعه از بيني بكش بالا ) 

ديگه چيزي به ذهنم نميرسه

من ماهه پيش كرونا داشتم با اين داروها خوب شدم 

استاتر پرسیدن منم واقعیت رو گفتم. کرونا مریضی نیست که بشه باهاش شوخی کرد. بله دور از جون همه باشه ول ...

شما درست میگید خطرناکه واقعا اما همه که نمیمیرن اینجوری نگید چون اونی ک کرونا داشته باشه بااین پیام انرژی منفی ممکنه بگیره و استرس بهش وارد شه و استرسم توکرونا خیلی بده

حتما دارو بخور عزيز شربت نوسكاف + ويتامين سي+ قرص جوشان+ قرص ازيترومايسين+ شربت ديفن هيدرامين  ...

توضیحاتت عالی بود عزیزم منم گرفتم و با اینا خوب شدم به جز بخور چون دکتر گفت واسه بعضی ها باعث تنگ شدن بیشتر تنفس میشه ولی عالی بودن بقیه موارد به خصوص ویتامین سی

شما درست میگید خطرناکه واقعا اما همه که نمیمیرن اینجوری نگید چون اونی ک کرونا داشته باشه بااین پیام ...

درست میگین . آخه بعضی ها جدی نمیگیرن و به درمان خانگی میپردازن وقتی دیر شده میرن بیمارستان. این میشه خود کشی سرماخوردگی ساده رو هم نری دکتر میشه سینوزیت . ولی حتما در برابر بیماری باید خونسرد بود نه تنها این بیماری بلکه تمام بیماری ها. استرس فقط آدم رو ضعیف میکنع

توضیحاتت عالی بود عزیزم منم گرفتم و با اینا خوب شدم به جز بخور چون دکتر گفت واسه بعضی ها باعث تنگ شد ...

ديگه بخورو بعضيا رد ميكنن بعضيا ميگن خوبه

اما دوست خودم كه ريه ش ٧٠ درصد درگير شده بود ميگفت بخور معجزه كرده براش ، منم به پيشنهاد اون انجام دادم كه خداروشكر نتيجه ش خوب بود

من کلی پونه چای کوهی اویشن خوردم خیلی خیلی اب نمک قرقره کردم حتی داخل بینیمم اب نمک میریختم،کلی قرص ...

با تموم اینا کامل خوب شدی بدون دکتر؟

اب نمک قرقره کردن باعث جلوگیری از درگیری ریه میشه ؟

اویشن چجوری درست کنم!

میگن زنجبیل هم خوبه چجوری بخورم؟