2821
2789
عنوان

ی‌ سوال

87 بازدید | 15 پست

دوستان من دیروز ی فایل داشتم بردم کافی نتی گفتم از واتساپ واستون میفرستم برام پرینت بگیرین حالا الان کافی نتی پیام داده احوالپرسی کرده گفته ی سوال دارم .بنظرتون جواب بدم ؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم...ولی حس خوبی ندارم...خیلی زشته کارش.آدم اعتماد میکنه بهشون که تو واتساپ فایلو میفرسته بعد ا ...

این حرفتون درسته بعد ادم سوالم داشته باش خیلی زشته این موقع شب ب کسی پی ام بده  .میدونید من انتخاب رشته کنکورمم پیش همین انجام دادم چهار سال پیش 

یعنی چجوری

یعنی خیلی کوتاه جوابشو بده .پیام فرستاد همون لحظه جوابشو نده ک فکر نکنه مشتاقی برای هم صحبتی باهاش...سوالاشو با سوال جواب بده ک بیخیال شه مثلا گفت چند سالتونه بگو سنه من به شما چه ربطی داره یا چطور؟که بعدش اگ چیزی گفت راحت دکش کنی...مجبور هم نیستی به حرفاش جواب بدی

شیطان جهنمو به جون خرید اما تظاهر به دوست داشتن ادما نکرد... :) The DEVIL accepted HELL instead of pretending to LOVE Human

ممکنه چون بهش گفتی تو واتساپ براتون ارسال میکنم فک کرده خبراییه...کم ازین ادما نیست :\

شیطان جهنمو به جون خرید اما تظاهر به دوست داشتن ادما نکرد... :) The DEVIL accepted HELL instead of pretending to LOVE Human
ممکنه چون بهش گفتی تو واتساپ براتون ارسال میکنم فک کرده خبراییه...کم ازین ادما نیست :\

من  چهار سال پیشم واس کنکور پیش این انتخاب رشته کردم بنظر ادم بدی نمیومد

من  چهار سال پیشم واس کنکور پیش این انتخاب رشته کردم بنظر ادم بدی نمیومد

اره اینطور بنظر میرسن وگرنه تقریبا  هیچچکس اونجور که ما میبینیمش نیست