2777
2789
عنوان

ی‌ سوال

87 بازدید | 15 پست

دوستان من دیروز ی فایل داشتم بردم کافی نتی گفتم از واتساپ واستون میفرستم برام پرینت بگیرین حالا الان کافی نتی پیام داده احوالپرسی کرده گفته ی سوال دارم .بنظرتون جواب بدم ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی قصد بدی داره؟

نمیدونم...ولی حس خوبی ندارم...خیلی زشته کارش.آدم اعتماد میکنه بهشون که تو واتساپ فایلو میفرسته بعد اینا میاین سریع پی ام میدن فرداش😐😐بنظرم بلاک کن...دیگه خوددانی

نمیدونم...ولی حس خوبی ندارم...خیلی زشته کارش.آدم اعتماد میکنه بهشون که تو واتساپ فایلو میفرسته بعد ا ...

این حرفتون درسته بعد ادم سوالم داشته باش خیلی زشته این موقع شب ب کسی پی ام بده  .میدونید من انتخاب رشته کنکورمم پیش همین انجام دادم چهار سال پیش 

یعنی چجوری

یعنی خیلی کوتاه جوابشو بده .پیام فرستاد همون لحظه جوابشو نده ک فکر نکنه مشتاقی برای هم صحبتی باهاش...سوالاشو با سوال جواب بده ک بیخیال شه مثلا گفت چند سالتونه بگو سنه من به شما چه ربطی داره یا چطور؟که بعدش اگ چیزی گفت راحت دکش کنی...مجبور هم نیستی به حرفاش جواب بدی

شیطان جهنمو به جون خرید اما تظاهر به دوست داشتن ادما نکرد... :) The DEVIL accepted HELL instead of pretending to LOVE Human

ممکنه چون بهش گفتی تو واتساپ براتون ارسال میکنم فک کرده خبراییه...کم ازین ادما نیست :\

شیطان جهنمو به جون خرید اما تظاهر به دوست داشتن ادما نکرد... :) The DEVIL accepted HELL instead of pretending to LOVE Human
ممکنه چون بهش گفتی تو واتساپ براتون ارسال میکنم فک کرده خبراییه...کم ازین ادما نیست :\

من  چهار سال پیشم واس کنکور پیش این انتخاب رشته کردم بنظر ادم بدی نمیومد

من  چهار سال پیشم واس کنکور پیش این انتخاب رشته کردم بنظر ادم بدی نمیومد

اره اینطور بنظر میرسن وگرنه تقریبا  هیچچکس اونجور که ما میبینیمش نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز