ببین الکی نیستش بسته ب تلاش خودت داره قبول میشی اگ خودت تلاش کنی ولی اگ سرت گرمه و مشکلات زیاد داری ...
اگه مشکلاتم حل بشه یعنی بازم نمیتونم بخونم.....
مشکلاتم کی حل میشه یعنی تا 11 ماه دیگه که کنکور هستش هم تموم نمیشه😓😓😓😓😓😓مرسی ازت
میشه بگی در اینده دختر دار میشم یا نه
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اگه مشکلاتم حل بشه یعنی بازم نمیتونم بخونم..... مشکلاتم کی حل میشه یعنی تا 11 ماه دیگه که کنک ...
اینو جواب بده لطفا؟؟؟
و ابنکه همسرم الان 6 ماهه تهرانییم بیکاره بریم شمال بهتره یا بمونیم؟؟؟؟
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ن عزیزم من خودم چون سر کنکورم یکم مشکل واسم پیش اومد اونی ک میخاستم نشد منظور من اینه ک اگ الان تمرک ...
آره درست میگی عزیزم
مرسی ازت 💕
میشه بگی بعدی انشالله دختره یا نه؟؟؟ چند سال دیگه