2777
2789
شما اول اینو بزرگش بکن بله میتونی دوباره باردار بشی ولی برات سخت میشه دگ فک میکنم یکم مشکل مالی پیش ...

عزیزم میشه بگی تا چند وقت دیگه ازدواج خواهم کرد؟

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الکی نیستش بسته ب تلاش خودت داره قبول میشی اگ خودت تلاش کنی ولی اگ سرت گرمه و مشکلات زیاد داری ...

اگه مشکلاتم حل بشه یعنی بازم نمیتونم بخونم..... 

مشکلاتم کی حل میشه یعنی تا 11 ماه دیگه که کنکور هستش هم تموم نمیشه😓😓😓😓😓😓مرسی ازت

میشه بگی در اینده دختر دار میشم یا نه

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه مشکلاتم حل بشه یعنی بازم نمیتونم بخونم.....  مشکلاتم کی حل میشه یعنی تا 11 ماه دیگه که کنک ...

اینو جواب بده لطفا؟؟؟ 

و ابنکه همسرم الان 6 ماهه تهرانییم بیکاره بریم شمال بهتره یا بمونیم؟؟؟؟ 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ببین پیاما انقد زیاده گم میشه توش انیده کاریت خیلی خوبه و با توجه ب تحصیلت میری واس کار و این چیزا ب ...

سلام عزیزم میشه در مورد ازدواج منم بگی ؟ و اینکه من ارشد بخونم یا نخونم؟

بله میشی

مرسییی ازتتتت فقط این پست حالمو خوب کرد ❤️

اگه مشکلاتم حل بشه یعنی بازم نمیتونم بخونم.....  مشکلاتم کی حل میشه یعنی تا 11 ماه دیگه که کنک ...

ن عزیزم من خودم چون سر کنکورم یکم مشکل واسم پیش اومد اونی ک میخاستم نشد منظور من اینه ک اگ الان تمرکزت خوبه بخون ک مطمئنا درست میشه بله دختر میاری انشالا

ن عزیزم من خودم چون سر کنکورم یکم مشکل واسم پیش اومد اونی ک میخاستم نشد منظور من اینه ک اگ الان تمرک ...

آره درست میگی عزیزم 

مرسی ازت 💕

میشه بگی بعدی انشالله دختره یا نه؟؟؟ چند سال دیگه