2777
2789
زندگیتون ک خیلی خوبه فقط یکم مشکلات دارید ک درست میشه بچتون بله سالم ب دنیا میاد انشالا دختره؟

بله دختره 

عزیزم به نظرت بعد از این زایمان میتونم از پس یه بارداری دیگ بربیام چه از لحاظ جسمی چه مالی و اینکه جنسیتش چی میشه 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظاهرت ک خوبه اخلاقت ک خیلی مهربون و احساسی هستی یکمم زودرنجی موقع عصبانیت هم ک دگ خیلی بهم ریخته میش ...

خصوصیات ظاهری و اخلاقی که همه درست بود و ممنونم.در رابطه با اون آقا خودمم همین احساس رو دارم و اما حس شما در رابطه با آینده ی من چیه؟

به صلاحمه که رابطه ام رو به طور کامل باهاش قطع کنم یا نه؟

اوووفففف خیلی غصه و مشکلات داشتیم تروخدا بگو کی تموم میشههه😓😓😓😓 بمونیم تهران یا بریم شمال برای ...

نذر کن خیلی خوبه اگ بسپاریش ب خدا همش زود تموم میشه اصلا غصه نخور بچتم ک انشالا خوب میشه واس زندگی هم هرجا ک واس خودتو شوهرت و کارش بهتره همونجا برید صبور باش فقط 

بله دختره  عزیزم به نظرت بعد از این زایمان میتونم از پس یه بارداری دیگ بربیام چه از لحاظ جسمی ...

شما اول اینو بزرگش بکن بله میتونی دوباره باردار بشی ولی برات سخت میشه دگ فک میکنم یکم مشکل مالی پیش بیاد ولی اوکی میشه انشالا دومی هم اگ پسر دوس داری همون میشه ولی بیشتر میخوره دختر

زندگیتون ک خیلی خوبه ولی انکار این چن وقت خیلی مشکلات داشتین هم واس شوهرتون هم انگار واس بچته ولی حل ...

سلام  اسمم عاطفه ۳۲ سالمه چادری هستم . میشه در موردخودم و زمان ازدواجم بگی !؟ قبل از عید خاستگاریم با  پسر همسایمون که همسنمم بود سر مهریه بهم خورد با این که تا روز آوردن حلقه نامزدی رفتیم و اون عقد کرد با کسی دیگه . میشه حست رو به من و ازدواجم بگی لطفا

.
نذر کن خیلی خوبه اگ بسپاریش ب خدا همش زود تموم میشه اصلا غصه نخور بچتم ک انشالا خوب میشه واس زندگی ه ...

درمورد منم بگو لطفا....😥😥

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
نذر کن خیلی خوبه اگ بسپاریش ب خدا همش زود تموم میشه اصلا غصه نخور بچتم ک انشالا خوب میشه واس زندگی ه ...

نذر چی کنم دیگه بریدم😓😓😓😓😓😓😭😭😭😭😭😭😭...... 

خدا همه رو میبینه الی ماااا الی بچممممم.... 

نذر برای بچم کنم یا همسرم و کارش یا زندگیم کدومش😔😔😔😔😔

اخه موندیم بریم یا بمونیم تهران ا لان6 ماهه بیکاره.... 

از دانشگاه میشه بگی؟؟؟ 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نذر چی کنم دیگه بریدم😓😓😓😓😓😓😭😭😭😭😭😭😭......  خدا همه رو میبینه الی ماااا الی بچممممم ...

توروخدا اینو جواب بده مرسی

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شما اول اینو بزرگش بکن بله میتونی دوباره باردار بشی ولی برات سخت میشه دگ فک میکنم یکم مشکل مالی پیش ...

توروخدا بگو خونه ای که مد نظرمونه رو میخریم یا نه؟

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
شما اول اینو بزرگش بکن بله میتونی دوباره باردار بشی ولی برات سخت میشه دگ فک میکنم یکم مشکل مالی پیش ...

وای نه چقدر به حست مطمینی 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
نذر چی کنم دیگه بریدم😓😓😓😓😓😓😭😭😭😭😭😭😭......  خدا همه رو میبینه الی ماااا الی بچممممم ...

ببین ی نذر کن واس همشون نگران نباش جواب میده واس دانشگاهم فعلا فک نمیکنم شرایطشو داشته باشی از لحاظ روحی ک فعلا حالت خوب نیس ولی بگذره خوب میشه همه چ

ببین ی نذر کن واس همشون نگران نباش جواب میده واس دانشگاهم فعلا فک نمیکنم شرایطشو داشته باشی از لحاظ ...

عزیزم پرسیدم من کی ازدواج میکنم.با آشناس یا غریبه .اینده کاریم چطوره