2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا ک میرسید ۵۰ ۵۰ هستش بستگی ب خودت داره کنکورم اگ خیلی تلاش کنی بله میاری در غیر این صورت خیر&n ...

از زندگی منم بگووووو لدفاااا

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

انشالا ک میرسید ۵۰ ۵۰ هستش بستگی ب خودت داره کنکورم اگ خیلی تلاش کنی بله میاری در غیر این صورت خیر&n ...

ببخشید 

ولی برا تولدم چیکار میکنه 

متولد چ ماهی هستم 

البته اینام درست بودا که گفتید مرسی 

عزیزم ببخشید انقدر کامنتا زیاده توش گم میشه پیاما ازدواجتون ک خیلی خوبه ادم درست و حسابی میاد میگیرت ...

همه دوستام نامزد کردن من خیلی غصه میخورم و خجالت میکشم وقتی میبینمشون😔

ابجی به نظرت کی خواستگار میاد 

اززندگی منم بگو خوااش می‌کنم سال دیگ قبول میشم دولتی کار همسرم کی درست میشه 

زندگیتون ک خیلی خوبه ولی انکار این چن وقت خیلی مشکلات داشتین هم واس شوهرتون هم انگار واس بچته ولی حل میشه هم واس شوهرت هم  کار خودت خیلی این چن وقته میخوره ک غمگینی و ناراحت درسته؟؟؟ 

زندگیتون ک خیلی خوبه ولی انکار این چن وقت خیلی مشکلات داشتین هم واس شوهرتون هم انگار واس بچته ولی حل ...

اوووفففف خیلی غصه و مشکلات داشتیم تروخدا بگو کی تموم میشههه😓😓😓😓

بمونیم تهران یا بریم شمال برای زندگی؟ 

لکنت بچم کی خوب میشه؟! 

اره درسته😓😓😓😓😓

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من از دیشب تا الان بخاطر عشقم دارم گریه میکنم بخدا ک چشام دیگع یاری نمیدن😭

واسه منم بگو..عشقم بر میگرده یا با دختر داییش ازدواج میکنه 

اصلا دوسم داره یا ن تکلیف دلم چی میشه😭😭😭۲ ساله باهاشم

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
همه دوستام نامزد کردن من خیلی غصه میخورم و خجالت میکشم وقتی میبینمشون😔 ابجی به نظرت کی خواستگار می ...

عزیزم خجالت نداره ک قربونت برم خاستگار ک میاد نگران نباش  فقط صبر کن همین درست میشه همه چی ممکنه تو همین یکی دوسال همه چ اوکی بشه

زندگیتون ک خیلی خوبه ولی انکار این چن وقت خیلی مشکلات داشتین هم واس شوهرتون هم انگار واس بچته ولی حل ...

دانشگاه دولتی قبول میشم سال اینده؟؟؟؟