2777
2789
بله عزیم انشالله که همینطوری باشه حست چقد درسته؟ نگفتی انتقال جنینم مثبت میشه یانه به نظرت یه قلو ب ...

حسمو ک نمیدونم درسته یا ن ولی هرچ ک حس کنمو میگم بله امکانش هس ک دوقلو باردار بشید ۵۰ ۵۰ هستش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا ک میاد همه چ دست خداس ادم خوبیه و شغل خوبیم داره ک درامدش خوبه 

ابجی توروخدا جوابه منم بده 

چندبا کامنت گداشتم 

میخوام بدونم کی ازدواج میکنم کلا هر چی به ذهنت میرسه راجبه زندگیه منم بگو 

انشالا ک میاد همه چ دست خداس ادم خوبیه و شغل خوبیم داره ک درامدش خوبه 

از زندگی منم هرچی حس میکنی بگو

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حسمو ک نمیدونم درسته یا ن ولی هرچ ک حس کنمو میگم بله امکانش هس ک دوقلو باردار بشید ۵۰ ۵۰ هستش 

منننننننن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یکی از من بگه بچهها

ابجی توروخدا جوابه منم بده  چندبا کامنت گداشتم  میخوام بدونم کی ازدواج می ...

عزیزم ببخشید انقدر کامنتا زیاده توش گم میشه پیاما ازدواجتون ک خیلی خوبه ادم درست و حسابی میاد میگیرتت و اگ خاستگار داری ک خیلی زودتر ازدواج میکنی اگ نداری میاد برات ایندتم ک خیلی عالیه دختر خوبی هستی مهربونی احساسی هستی و در کل عالی

عزیزم ببخشید انقدر کامنتا زیاده توش گم میشه پیاما ازدواجتون ک خیلی خوبه ادم درست و حسابی میاد میگیرت ...

اززندگی منم بگو خوااش می‌کنم

سال دیگ قبول میشم دولتی کار همسرم کی درست میشه