2777
2789
بله عزیم انشالله که همینطوری باشه حست چقد درسته؟ نگفتی انتقال جنینم مثبت میشه یانه به نظرت یه قلو ب ...

حسمو ک نمیدونم درسته یا ن ولی هرچ ک حس کنمو میگم بله امکانش هس ک دوقلو باردار بشید ۵۰ ۵۰ هستش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالا ک میاد همه چ دست خداس ادم خوبیه و شغل خوبیم داره ک درامدش خوبه 

ابجی توروخدا جوابه منم بده 

چندبا کامنت گداشتم 

میخوام بدونم کی ازدواج میکنم کلا هر چی به ذهنت میرسه راجبه زندگیه منم بگو 

انشالا ک میاد همه چ دست خداس ادم خوبیه و شغل خوبیم داره ک درامدش خوبه 

از زندگی منم هرچی حس میکنی بگو

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حسمو ک نمیدونم درسته یا ن ولی هرچ ک حس کنمو میگم بله امکانش هس ک دوقلو باردار بشید ۵۰ ۵۰ هستش 

منننننننن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یکی از من بگه بچهها

ابجی توروخدا جوابه منم بده  چندبا کامنت گداشتم  میخوام بدونم کی ازدواج می ...

عزیزم ببخشید انقدر کامنتا زیاده توش گم میشه پیاما ازدواجتون ک خیلی خوبه ادم درست و حسابی میاد میگیرتت و اگ خاستگار داری ک خیلی زودتر ازدواج میکنی اگ نداری میاد برات ایندتم ک خیلی عالیه دختر خوبی هستی مهربونی احساسی هستی و در کل عالی

عزیزم ببخشید انقدر کامنتا زیاده توش گم میشه پیاما ازدواجتون ک خیلی خوبه ادم درست و حسابی میاد میگیرت ...

اززندگی منم بگو خوااش می‌کنم

سال دیگ قبول میشم دولتی کار همسرم کی درست میشه