2777
2789
عنوان

تفسیر آزمایش اسپرموگرام🙄

127 بازدید | 16 پست

سلام دوستان لطفا کسانی ک تجربه دارن بیان

همسرم آزمایش اسپرم داده تعداد اسپرم تو هر سی سی ۱۶۰ ملیون هست و تعداد کل ۶۹۰ میلیون هست

تحرک a   25  درصد

b   ۳۵ درصد

c     5   درصد

d     ۳۵    درصد

مورفولوژی هم ۸۲ درصد هست

به نظرتون چجوریه؟ دکترم وقتش پر بود تا برم پیشش میخوام ببینم خوبه این نتایج یا نه؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

A

یعنی حرکت پیش رونده اسپرم که واسه شما خوبه

هم حرکت کند اسپرمه

مجموع aو b باید ۳۵ درصد باشه که واسه شما خوبه 

دومورد بعد هم اسپرم های بی تحرک و اونایین که درجامیزنن و تحرک ندارن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍
تعداد و مورفولوژی عالیه ..رنج نرمال تحرک آ چقد زده تو آزمایش ..عکس نداری؟

نه الان عکس ندارم پیشمم نیست ک عکس بگیرم این اعدادو حفظ کردم

ولی جلوی تحرک اسپرم ها اصلا رنج ننوشته بود

آخه آزمایش دستی بود و کامپیوتری نبود و دکتر آزمایشگاهم با خودکار وارد کرده اعدادو

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
عالیه عزیزم. نگران نباش.

خدارو شکر

حد اقل فقط من مشکل دارم

خدارو شکر حد اقل فقط من مشکل دارم

نتیجه عااااالیه غصه نخور

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍
A یعنی حرکت پیش رونده اسپرم که واسه شما خوبه B  هم حرکت کند اسپرمه مجموع aو b باید ۳۵ درصد ...

خب پس

چون مجموع a+b  

۶۰ درصد هست

نتیجه عااااالیه غصه نخور

من خودم تنبلی دارم فعلا

ولی دکتر گفت اگ آز همسرت سالم بود باید عکس رنگی بندازی شاید غیر تنبلی مشکل دیگ هم داری

نه الان عکس ندارم پیشمم نیست ک عکس بگیرم این اعدادو حفظ کردم ولی جلوی تحرک اسپرم ها اصلا رنج ننوشته ...

رنج آزمایشگاهها فرق میکنه ولی خداروشکر مشکل خاصی نداره ...مثلا تو آزمایشهای همسرم aوbباید بیشتر از ۴۰ می بود..واسه همسر شما خیلی خوبه خداروشکر

خب پس چون مجموع a+b   ۶۰ درصد هست

فقط مجموع کل فک کنم اشتباه حساب کردی

چون ۴ میلی لیتر اگه باشه میشه ۶۴۰ تا 

پنج میل باشه میشه هشتصد تا...

احتمالا مجموع کل ۶۴۰ هست

رنج آزمایشگاهها فرق میکنه ولی خداروشکر مشکل خاصی نداره ...مثلا تو آزمایشهای همسرم aوbباید بیشتر از ۴ ...

خب خدارو شکر

یه نفر تحت درمان باشه راحت تره تا هردونفر

خداروشکر خیالم راحت شد

ان شاءلله مشکل خودمم زود حل بشه

خب خدارو شکر یه نفر تحت درمان باشه راحت تره تا هردونفر خداروشکر خیالم راحت شد ان شاءلله مشکل خودم ...

حل میشه غصه نخور