2777
2789

سلام

ممکنه ازکمبون ویتامین Dباشه؟؟

چون شیر نمی خورم وخونمون آفتاب گیرنیست

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم   نامزدم میگه دوران نامزدی مهربون بودی ولی الان.....

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   

هورمونات تنظیمه؟

کم خونی و کمبود آهن نداری؟

ویتامین دی هم اگه کمه زیرنظر پزشک مصرف کن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
داری پری میشی

نه بابا تازه روز ۱۶هستم

فقط آمپول آزاد سازی زدم دکاپیتل دوتا

ممکنه از اون باشه؟؟

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

میتونه از کمبود ویتامینم باشه.من 1مدت اینجوری بودم.آز دادم ویتامین دی من در حد صفر بود.چندماه طول کشید تا نرمال شد با مصرف قرص.ولی در کل تغذیه خیلی تاثیر داره.البته در کنارش مسائل دیگه هم هست.

هورمونات تنظیمه؟ کم خونی و کمبود آهن نداری؟ ویتامین دی هم اگه کمه زیرنظر پزشک مصرف کن

دوآمپول دکاپیتل زدم بخدابعضی وقتا دوتاانگشتام یکم می لرزن

میتونه از کمبود ویتامینم باشه.من 1مدت اینجوری بودم.آز دادم ویتامین دی من در حد صفر بود.چندماه طول کش ...

منم مطمنم کمبود ویتامین دی دارم آخه موهام هم ریزش داره

برم به دکتر بگم آرمایش بنویسه؟

بایدناشتاباشم؟؟

آهن بخور با ب یک ۳۰۰ واقعا عالیه 

آخه آزمایش دادم آهنم ۱۴بود گفت خوبه

منم مطمنم کمبود ویتامین دی دارم آخه موهام هم ریزش داره برم به دکتر بگم آرمایش بنویسه؟ بایدناشتاباش ...

کالا برای سلامتی خوبه که 1 آزمایش بدید.اول برید دکتر.خودش میگه لازمه ناشتا باشید یا نه.