2777
2789

بچم ۶ماهشه

دوتااتلیه بنظرم خوب اومد 

یکیش فضای دکورش توعکسا خوب بود لباس زیاد داره و عکس ۱۶در۲۱ ۷۰تومن ۵تا عکس یکی رایگان

یکی فضای باز ورودی رایگان سایز ۱۶در۲۱ ۵۰ تومن سه انتخاب چهارمیش رایگان تحویل فایل .لیت عکس هدیه

بنظرتون کدوم خوبه؟حالا مورد اولو نمدونم فایل عکسارومیده یانه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

قیمتاش خیلی پایینه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

قبلش برو ببین حتما اونجا رو من شش ماهگی بچم رو بردم دیدم عکس هاش خوبه رفتم تمام وسایلش کثافت بود رسما بچه رو لای خاک  و کثیفی گذاشت عکس گرفت تمیزی آتلیه از همه چیز مهم تره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش برو ببین حتما اونجا رو من شش ماهگی بچم رو بردم دیدم عکس هاش خوبه رفتم تمام وسایلش کثافت بود رسم ...

یجا رفتم دکور نشونم نداد یه البوم نشون داد همین که عکسش ۱۰۰تومن بود

این دوتارو ندیدم نمدونم توکرونابرم نشون بدن یانه عاخه گفته وقت قبلی بگیرید

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
قبلش برو ببین حتما اونجا رو من شش ماهگی بچم رو بردم دیدم عکس هاش خوبه رفتم تمام وسایلش کثافت بود رسم ...

وقتی فضا باز باشه چی؟

وقتی فضا باز باشه چی؟

به هرحال باید بچه رو روی یه چیزی بنشانی یا بخوابونی دیگه تا عکس بگیره مگر اینکه خودت بخوای بغلش کنی باهاش عکس بگیری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سلام داشتم سرچ ميكردم توي نت تاپيك شما رو ديدم در مورد دكتر حسيني مدني شما سزارينتون رو پيش اي ...

میگفتن خوبه

اورژانسی شدم دکترشکیباانجام داد

عالی بود گلم

ولی ناممو حسینی زد که نرسیدم به اون روز

من رفتم زير نظر دكتر حسيني😢خيلي ميترسم خدا كنه كارش خوب باشه

خداخیرش بده 

من همیشه دعاش میکنم که نامه سزارینموداد

همون لحظم کسیکه توبهداشت زیرنظرش بودم زنگ زد گف خیلی دکترخوبیه

برای زایمان زیرنظری؟یا اول بارداریته؟

خداخیرش بده  من همیشه دعاش میکنم که نامه سزارینموداد همون لحظم کسیکه توبهداشت زیرنظرش بودم زن ...

يك ماه ديگه قراره پيششون سزارين كنم

ولي رفتم مطبشون خلوت بود دو نفر بوديم 

منو شك انداخت كه دكتر خوب و ماهري براي سزارين هست يا نه

يك ماه ديگه قراره پيششون سزارين كنم ولي رفتم مطبشون خلوت بود دو نفر بوديم  منو شك انداخت كه د ...

مگه قم مطب داره؟

نه شاید سرساعت مقرربه هرکی نوبت میده بخاطر کرونا

دلیل داری برا سز؟

بله سمت خاكفرج، سزارين دوممه ،ولي تازه اومديم قم با اينجا اشنايي اي ندارم

چقدر گرفت خودش سز کنه؟