2777
2789

*بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد*

*دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد*🕊

🌴💐🕊🍀🕊💐🌴

💠 قرار شبانه

روایت است که :

هر زمان جوانی دعای فرج مهدی (عج) را زمزمه کند، همزمان امام زمان دستهای مبارکشان را به سوی آسمان بلند می کنند و برای آن جوان دعا می فرمایند .

پس زمزمه می کنیم دعای فرج را به نیابت از تمام #شهدا

🌺💐🌼🌴🌼💐🌺

🌸بسم الله الرحمن الرحيم🌸

🌸الـهي عَظُمَ الْبَلاءُ

🌸 وبَرِحَ الْخَفاءُ

🌸وانْكَشَفَ الْغِطاءُ

🌸 وانْقَطَعَ الرَّجاءُ

🌸وضاقَتِ الاْرْضُ

🌸ومُنِعَتِ السَّماءُ

🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ

🌸 واِلَيْكَ الْمُشْتَكى

🌸 وعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ

🌸اللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

🌸اولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ

🌸 وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم

🌸ففَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا

🌸 كلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ

🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ

🌸اكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ

🌸وانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ

🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ

🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ

🌸ادْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني

🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ

🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل

🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ

🌸بحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ

🌴💐🕊🍀🕊💐

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

تکرار همچین تاپیکی به فاصله ی چند دقیقه دافعه برانگیزه و نتیجه ی عکس میده لطفا دقت کنید

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)

من خوندم

امیدوارم هرکس هرحاجتی داره برآورده بشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اللهم عجل لولیک الفرج 🌻

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.