mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 عنوان سرم ضد چروک برای زیر ۳۰ چی پیشنهاد میدین 86 بازدید | 8 پست خانما ایمیجیز خوبه؟ و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳 1400/06/23 | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰هالینا۰ عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1284 بوتاکس کن تا نتیجه بگیری ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 بوتاکس کن تا نتیجه بگیری چروک ندارم فقط پژمردس و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 ضد چروک زیر ۳۰ چند سالته ؟روتین داری ؟ سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 ضد چروک زیر ۳۰ چند سالته ؟ روتین داری ؟ برای پیشگیری میخوام!روتین گاهی حوصله ندارم انجام نمیدم و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 برای پیشگیری میخوام! روتین گاهی حوصله ندارم انجام نمیدم اگر میخوای پوستت سالم و شفاف بشه انجام بده مگه دستشویی نمیری همون موقع روتین رو هم بزن 😁پیشگیری بهتر از درمانهمیتونم راهنمایی کنم عزیزم سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 اگر میخوای پوستت سالم و شفاف بشه انجام بده مگه دستشویی نمیری همون موقع روتین رو هم بزن 😁پیشگیری بهت ... مرسی عزیز شست و شو و دارم و مرطوب کننده میزنم ولی ماسک و پاکسازیو ماهی یک بار این روزا هم دیگه بیشتر حوصله ندارم این تاپیک برای پارساله و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 مرسی عزیز شست و شو و دارم و مرطوب کننده میزنم ولی ماسک و پاکسازیو ماهی یک بار این روزا هم دیگه ... چه جالب این تاپیک الان اومده که من مشاوره بدم بهت 😊😁مرطوب کننده خوبه ولی اگه ابرسان باشه بهتره برای چروک هم مناسبه اگر مرطوب کننده دست و صورت میزنی اشتباهه و برای یکی کارایی نداره حواست باشه سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 چه جالب این تاپیک الان اومده که من مشاوره بدم بهت 😊😁 مرطوب کننده خوبه ولی اگه ابرسان باشه بهتر ... ممنون عزیزم بله درسته و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳