2821
2789
عنوان

حکم تخلیه

262 بازدید | 24 پست

بچه ها میدونید چند روزه حکم میدن؟؟

مستاجرمون دبه کرده بلند نمیشه میخوایم حکم بگیریم میدونید چند روزه میدن؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یعنی چی دبه کرده؟شاید پول نداره بیچاره،یکم بهش مهلت بدین

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بخاطر کرونا خیلییی سخت میدن 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی چی دبه کرده؟شاید پول نداره بیچاره،یکم بهش مهلت بدین

عزیزم بلند نشه من خودم باید تو کوچه بخوابم خودم یجا دیگه مستاجرم ۶۵ روزه مهلت دادم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بخاطر کرونا خیلییی سخت میدن 

من خودم اخه مهلتم تو این خونه تموم شده قانون کرونایی شاملش نمیشه

عزیزم بلند نشه من خودم باید تو کوچه بخوابم خودم یجا دیگه مستاجرم ۶۵ روزه مهلت دادم

آها،پس مهلت اجارش تموم شده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
والا آخرم شما مقصر میشین  البته بعد از کلی دوندگی وپول خرج کردن  واسه ما که اینطوری شد بع ...

وای یعنی چی اخه🤕🤕لعنت به ادم بی فکر خستمون کرده تو خونه همش بحث خب لعنتی بلند شو دیگه.

گرفتید بیرونش کردید؟

آها،پس مهلت اجارش تموم شده

اره لعنت به بی فکری ادما که ما باید چوبشو بخوریم همش عشق و حاله بابام زنگ زده میگه حالا که اینطوریه بلند نمیشم بابامم میگه پس بشین تا با حکم بیام وسایلتو بریزم تو کوچه

وای یعنی چی اخه🤕🤕لعنت به ادم بی فکر خستمون کرده تو خونه همش بحث خب لعنتی بلند شو دیگه. گرفتید بیر ...

بیرون رفت ولی دادگاه ۶  میلیون جریمه واسه ما برید  

آشنا داشتن 

بیرون رفت ولی دادگاه ۶  میلیون جریمه واسه ما برید   آشنا داشتن

😐😐😐😐چرا شما را جریمه کرد؟؟؟؟

😐😐😐😐چرا شما را جریمه کرد؟؟؟؟

یه دلیل بیخود 🤐🤐🤐🤐

چون ما وظیفه داشتیم سرموعد قرار داد روتمدید کنیم در غیر این صورت همون موقع اقدام میکردیم چون ۶ ماه گذشته بود کرایه عقب موندروهم نداد

وای چه آدمایی هستن خب وقتی صابخونه خونش رو لازم داره وراضی نیست توش بشینی از نظر شرعی مشکل داره تو اون خونه موندن جدیدا خیلی زیاد شده این موارد متاسفانه ولی فکر کنم شما اگه خونه دیگه ای نداشته باشین سریع حکم تخلیه بهتون میدن

این نیز بگذرد...                                   
یه دلیل بیخود 🤐🤐🤐🤐 چون ما وظیفه داشتیم سرموعد قرار داد روتمدید کنیم در غیر این صورت همون موقع ا ...

وای خدا لعنتشون کنه بخدا خسته شدیم یکی قبل این نشسته بود انقد ادم خوبی بود این چه کوفتشه نمیدونم.

ما دوماه قبل بهش گفتیم الانم پشت قرداد امضا کرده خالی کنه الان میگه نمیکنم اینجوری به نفع ما نیست؟؟

بعد میگه اگه خالی کتم بزار یخچال و ماشین لباسشویی تو خونه باشع بنظرت درسته؟؟

من میگم میاد میگه وسایلمو خراب کردید

وای چه آدمایی هستن خب وقتی صابخونه خونش رو لازم داره وراضی نیست توش بشینی از نظر شرعی مشکل داره تو ا ...

بابا لعنت بهش این شرع حالیش نمیشه خواهر..زندگی نذاشته برای ما همه زندگیمون تو کارتونه خودش خوابیده تو خونه.

نه ما خونه ای دیگه ای نداریم بنظرت یه روزه نمیدن حکمو؟

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز