2821
2789
عنوان

حکم تخلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 24 پست
وای خدا لعنتشون کنه بخدا خسته شدیم یکی قبل این نشسته بود انقد ادم خوبی بود این چه کوفتشه نمیدونم. م ...

اره بعدا میگه دزدیدن وسایل دیگه ایی هم داشتم 

اینطوری شما نمیتونید اون خونه رواستفاده کنید یا اجاره بدین

اره بعدا میگه دزدیدن وسایل دیگه ایی هم داشتم  اینطوری شما نمیتونید اون خونه رواستفاده کنید یا ...

اره منم همینو میگم میاد کولی گری میکنه.

موندیم چکار کنیم😑😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا خونه اجاره دادن اشتباهه  تمام کاغذدیواری هاروخراب کردن   خونه روبه گند کشیدن  ب ...

اینم معلوم نیست چکار کرده داییم میگه باید ببینی خسارت بگیری ازش لعنت بهش لعنت

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

راستش پارسال تو شرایط شما بودم، بعد عید ۹۹ اطلاع دادم که خودم قراره اول مرداد ماه بیام، لطفا تیرماه تخلیه کنید که من تعمیر کنم(مهلت اجاره نامه خودشون قبل‌تر تموم شده بود)

تیر گذشت، مرداد گذشت، مهلت اجاره خودم تموم شد، وسایلام چند هفته تو پارکینگ موند، خودم آواره خونه فامیلا شدم... ولی نهایتا مهر ماه تو خونه بودیم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بابا لعنت بهش این شرع حالیش نمیشه خواهر..زندگی نذاشته برای ما همه زندگیمون تو کارتونه خودش خوابیده ت ...

نه یه روزه که نمیدن ولی برین شکایت کنین استعلام بگیرن خونه نداشته باشین سریع حکم میدن

این نیز بگذرد...                                   
راستش پارسال تو شرایط شما بودم، بعد عید ۹۹ اطلاع دادم که خودم قراره اول مرداد ماه بیام، لطفا تیرماه ...

وای خدای من😭 حکم نگرفتی؟؟ خدا لعنتش کنه ادم روش نمیشه بره خونه فامیل

نه یه روزه که نمیدن ولی برین شکایت کنین استعلام بگیرن خونه نداشته باشین سریع حکم میدن

اخه من خودم اینجا نمیتونم بمونم بدشانسی اینه😖😖😖

وای خدای من😭 حکم نگرفتی؟؟ خدا لعنتش کنه ادم روش نمیشه بره خونه فامیل

نه همش می‌گفت همین هفته میرم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز