2777
2789
عنوان

کیا مثل من غریبن؟

496 بازدید | 105 پست
خیلی برام سخت شده غربت . از اول اینجوری نبودم . اخلاق شوهرم خوب نیست. همش سرگرم کارای شخصیشه. 4 ساله بچه میخوایم نشده بدتر شده . منم جایی زندگی میکردم خوش آب و هوا با فامیل خیلی رفت و آمد داشتیم الان تنها شدم .
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
چجوری میگذرونی؟
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من احساس غریبی نمیکنم زیاد. خانواده شوهرم وخود شوهرم خوبن. روزا نی نی سایت. تا ظهر باهمسرم, آخرشبم پارک وسینما وگاهی خونه ودوتایی
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کاش منم غریب بودم یبار تجربه کردم خیلی چسبید
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خوش به حالت گیسو . خوبه که خانواده شوهرت هستن . من هیچ کسو ندارم . شوهرم خیلی اهل تفریح نیس البته جایی هم که ما هستیم هیچی نداره
هیچوقت فکر نمیکردم حس غریبی نکنم. من خیلی وابسته بودم. ولی خیلی دوست داشتم 1شهر دیگه زندگی کنم. الان که خیلی خوبه
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”