ارامششششش مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 228 عنوان پخت کیک با کانوکشن کمکککککک 65 بازدید | 4 پست بچه ها دیگه ابرو واسم نمونده من که همیشه کیکام با فر تو خونه بابا عالی میشد حالا که سولاردام خریدم هر کاری میکنم با کانوکشن کیکام روش میسوزه داخلش خمیر میشه رو پایه کوتا میزارم دماشم 160یا 170 با 40دقیقه داخلش خمیر بیرونش خشک حالا چیکار کنم 1400/06/23 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکزیبارو عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 6653 کانوکشن که مثل فر عمل می کنه من همیشه درست می کنم با ماکرویو خوب میشه 'مطمینی کانوکشن رو میزنی
ارامششششش مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 228 کانوکشن که مثل فر عمل می کنه من همیشه درست می کنم با ماکرویو خوب میشه 'مطمینی کانوکشن رو میزنی اره با چه دمایی چند درجه میزنی
دخترکزیبارو عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 6653 اره با چه دمایی چند درجه میزنی اول کانوکشن رو بزن تا گرم شه من دمای ۱۵۰ یا ۱۶۰ میذارم ۴۵ دقیقه
ارامششششش مدیر استارتر عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 228 سولادامت مارکش چیه من یورولکس داشتم مشکل شمارو داشتم تا اینکه الجی گرقتم پیش گرمایش ۱۶۰ بعد با ۱۶۰ تا ۴۵ دقیقه میزاشتم کاملا پف میکرد و داخلش میپخت