2777
2789
عنوان

بیاین لطفا😥

178 بازدید | 24 پست

سلام من مدرسه نمونه دولتی درس خوندم با معدل ۱۹ دیپلم گرفتم سال اول کنکور هیچی نخوندم شدم ۷۰ هزار منطقه ۳ و سال دوم شدم ۲۳ هزار منطقه البته درست  درس نخوندم به نظرتون امسال انسانی کنکور بدم موفق میشم یا همون تجربی دوباره؟

تعداد رای : 22
نظرسنجی
اره انسانی رتبه اوردنش اسون تره
3
13%
نه بابا رشته خودت بخون حیفه
12
54%
اره هیچی فرهنگیان نمیشه ظرفیت انسانی خیلی بیشتر تجربیه
2
9%
نه بابا تو نمیتونی بخونی کتابا تو یه سال
5
22%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه فرهنگیانو از ذهنت بندازی دور؟ نمیفهمم چدا انقدر طرفدار داره واقعا

والا به نظرم کسی که علاقه داره بره عزیزم چون بخاطر حقوقش میرن و شغلش تضمینیه

من خیلی علاقه داشتم

میشه فرهنگیانو از ذهنت بندازی دور؟ نمیفهمم چدا انقدر طرفدار داره واقعا

چون کار نیست عزیز من میدونی چقدر بیکار داره بقیه رشته ها بعدش شیفت های سخت ۱۲ساعته بیمارستان ادم خورد میکنه

دانشحو دانشگاه فرهنگیانم از انسانی رفتم اینو قطعی بهت میگم که برای اوردن فرهنگیان بایدبا جون و دل جنگید و درس خوند خیلییی زیاد مثلا میانگینت روزانه ۸ ساعت مفید باید باشه سخته واقعا سخته اوردنش من سال اول قبول شدم ولی واقعا شب و روز میخوندم سه سال دبیرستانمو زندونی بودم تو خونه و شب و روز فقط درس خوندم اگه میتونی از همه تفریحات و خوابتو گوشی و گردش بزنی بشین همون تجربیتو بخون 

من باید تئوری بگم  عزیزم شما علاقه ت چیه؟  بعدشم انسانی رقابت برای فرهنگیان خیلی سنگینه ...

اره ولی خب درصد های کمتر میخواد به نوعی دیگه رقابت درسی تو تجربی خیلی بیشتر مثلا من همین درصدا تو رشته ریاضی رتبه ام ۲۵۰۰ میشد

چون کار نیست عزیز من میدونی چقدر بیکار داره بقیه رشته ها بعدش شیفت های سخت ۱۲ساعته بیمارستان ادم خور ...

بیشتر تحقیق کن همه جوانبو بسنج.تنها مزیتش اینه که اینده شغلیت تضمینه.اما میدونی تا ده یا۱۵سال حتی باید اونا برات تصمیم بگیرن که میتونی از کشور خارج شی یا نه؟

اره ولی خب درصد های کمتر میخواد به نوعی دیگه رقابت درسی تو تجربی خیلی بیشتر مثلا من همین درصدا تو رش ...

خب عزیزم با رتبه ۲۲۰۰ منطقه ۳ انسانی فرهنگیان نمیتونی بری یعنی امکانش،سخته که بری چون تاپ ترین رشتست و باید برای اطمینان زیر ۲۰۰۰ یا حتی ۱۵۰۰ بیاری 

اره ولی خب درصد های کمتر میخواد به نوعی دیگه رقابت درسی تو تجربی خیلی بیشتر مثلا من همین درصدا تو رش ...

عزیزم الان انسانی اشتباه محض بخوای بری چون رقابت سنگینه فامیل داریم شب و روز درس میخوندم رتبه ش خوب شد 

ولی دعوت نشد مصاحبه 

تجربی حداقل پرستاری و هوشبری و اتاق عمل و مامایی و بهداشت عمومی و... داره