2777
2789
عنوان

بیاین لطفا😥

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 24 پست
دانشحو دانشگاه فرهنگیانم از انسانی رفتم اینو قطعی بهت میگم که برای اوردن فرهنگیان بایدبا جون و دل جن ...

عزیزم تجربی روزی ۸ ادم هیچی نمیشه که رو مرز ۱۲ یا ۱۳ باید بخونی زیر ۱۰ هزار بشی ولی ممنون از تجربه ای که گفتی

عزیزم الان انسانی اشتباه محض بخوای بری چون رقابت سنگینه فامیل داریم شب و روز درس میخوندم رتبه ش خوب ...

اره خب ممنون بابت توضیحت من فکر میکردم تا ۴ هزار انسانی فرهنگیان میاره اخه تجربی تا ۷ هزار میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تجربی روزی ۸ ادم هیچی نمیشه که رو مرز ۱۲ یا ۱۳ باید بخونی زیر ۱۰ هزار بشی ولی ممنون از تجربه ا ...

میانگین گفتم‌من‌هم‌مدرسه میرفتم هم ۸ ساعت میخوندم شما که پشت کنکوری باید صددرصد بیشتر بخونی ❤

بیشتر تحقیق کن همه جوانبو بسنج.تنها مزیتش اینه که اینده شغلیت تضمینه.اما میدونی تا ده یا۱۵سال حتی با ...

دقیقا من بخاطر همین تعهدش نرفتم چون اقامتم داره جور میشه دیگه ایران نیستم اونورم ک سخته باید از اول بخونم برا معلمی یا یه کشورای خاص برم اونم با اجازه آموزش پرورش ایران

اره خب ممنون بابت توضیحت من فکر میکردم تا ۴ هزار انسانی فرهنگیان میاره اخه تجربی تا ۷ هزار میشه

الان ربطی به رتبه نداره عزیزم 

شنا امسال با یه برنامه ی منسجم بخونی ۱۰۰ درصد موفق میشی برای تجربی به شرطی که از خیلی تفریحاتت بگذری محدود کن نه کامل بزاری کنار 

بیشتر تحقیق کن همه جوانبو بسنج.تنها مزیتش اینه که اینده شغلیت تضمینه.اما میدونی تا ده یا۱۵سال حتی با ...

اره اینو میدونم ولی  خارج شدن از کشور مد نظرم نیست ممنون عزیز بابت توضیحت

الان ربطی به رتبه نداره عزیزم  شنا امسال با یه برنامه ی منسجم بخونی ۱۰۰ درصد موفق میشی برای تج ...

اره امسال باید تجربی بخونم ولی خب اکثرا دوستام تو انسانی موفق شدن به خاطر همین این سوال پرسیدم