2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه یکساله دارین

789 بازدید | 25 پست

سلام شما برای محافظت از دندان بچه هاتون چی کار میکنین پسر من یکسالشه من فقط همین مسواک انگشتی براش میزنم گاهی همیت کافیه یا نه خمیر دندان و مسواک از کی باید استفاده کرد براش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خمیربعد2سال

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسواک انگشتی فقط مناسب یک یا دو دندونه شما باید مسواک مخصوص زیر دوسال بگیری

شیر شبم قطع کن روزی دوبارم مسواک بزن

اگه کوچیکترین تغییراتی دیدی تو دندوناش ببرش دکتر و اینکه خمیردندون بالای دوسال

بعد مسواک آب بده بهش بعد شیر خوردنش اگه شیرخشکیه آب بده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مسواک انگشتی فقط مناسب یک یا دو دندونه شما باید مسواک مخصوص زیر دوسال بگیری شیر شبم قطع کن روزی دوب ...

اهان از کجا باید بخرم ؟

اتفاقا خیلی دارم به قطع شیر شب فکر میکنم اما نمیدونم چطوری انجامش بدم آخه خیلی وابسته است به شیر و بیدار میشه اینقدر گریه میکنه تا شیر بدم بخوابه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بعد مسواک آب بده بهش بعد شیر خوردنش اگه شیرخشکیه آب بده

نه فقط شیر خودم رو میخوره آب هم زیاد میخوره در طول شب و روز

اهان از کجا باید بخرم ؟ اتفاقا خیلی دارم به قطع شیر شب فکر میکنم اما نمیدونم چطوری انجامش بدم آخه خ ...

دندوناش خراب میشه این کارو نکن

از داروخونه

بجای شیر شبا آب بده وقتی بیدار میشه

نه دیگه همینه زیردوسال نمیشه خمیردندون براش گذاش میخورتش

ممنون لطف کردی

اسی یک ساعت در میون کن شیر شب پستونک و اب بده بعد بکن دو ساعت درمیون شیر شب قطع کن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دندوناش خراب میشه این کارو نکن از داروخونه بجای شیر شبا آب بده وقتی بیدار میشه

اب میدم بهش ولی یه وقتایی بیدار میشه آب بدم جیغ میزنه و بطری آب رو میگیره پرت میکنه میفهمم شیر میخواد حتی گاهی بيسکوئيت میدمتا آروم شه ولی وقتی شیر بخواد هیچ چیز آرومش نمیکنه