2777
2789
عنوان

بی محلی نامزد

1623 بازدید | 37 پست

نامزدم این اواخر اصلا بهم محل نمیده اصصصصلا 

صبح یه بار در حد سه چهار دیقه حرف زدیم

دوازده دقیقه شب 

والسلام

آخه یه شهر دیگه هستش و منم خیلی دلم میخواد باهاش باشم خیلی خیلی دوس دارم حرف بزنیم چت کنیم ولی اون انگار ازم فرار میکنه

عصر خواستیم حرف بزنیم گفت بدجور گشنمه میرم شام بخورم و چون فوتبال هست قول میدم وقتی دوستام فوتبال می بینن با تو حرف بزنم

ولی بعد یه ساعت زنگ زد گفت نمازم مونده برم بخونم بعد نیم ساعت که خواستم چت کنم گفت میرم پیاده روی وقتی برگشتم حرف میزنیم گفتم باشه خوش بگذره

الان نیم ساعتی میشه برگشته و رفته اینستا 

بهش پیام میدم تو واتساپ حتی سین نمیکنه

چرا اینجوری شده خانوما 

خیلی دلم بخدا تنگ شده واسش خیلی دوسش دارم ولی اون ازم فرار میکنه انگار 

بنظرم خیلی دیگ داری بهش گیر میدی 

تو همین ی چن خط ک گفتی ده با بهش زنگ زدی یا پیام دادی 

البته اونم باید بیشت وقت بذاره

There is GOD💚💚💚   ..                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خیلی دیگ داری بهش گیر میدی  تو همین ی چن خط ک گفتی ده با بهش زنگ زدی یا پیام دادی  ...

اون خودش زنگ زده بود 

من یکی وقتی برگشت پیام دادم سین نکرده و یه بارم وقتی گفت میخواد بره پیاده روی 

دقیقا برا اینه ک زیادی پیگیرشی مردا خاصیتشونه زیاد ک برس دنبالشون ببخشید چس کنشونو میزنن ب برق 

مدام با خودت بگو ک ازش سرتری و اون مرده و وظیفشه بیشتر تورو دوس داشته باشه و تو ناز کنی و اون ناز بکشه

عذابم میده این کاراش  همش فکرم درگیره که چرا باهام سرد شده  مگه چیکار کردم  اشکال ...

یه چند وقتی توهم نزنگ پیام نده ببین اون یادت میفته  اگ گفت چرا بگو اخه من همیشه انگاری مزاحمم یکم برای خودت احترام قائل شو بزار اون بیاد طرفت

دلیلش اینه مردا از زن وابسته فرار میکنن 

آخه اگه محلش نذارم ناراحت میشه

بخدا موندم چیکار کنم من بهش خیلی گیر نمیدم نه پیام نه زنگ 

گاها تو واتساپ پیام میدم همین .اون قبلا همیشه جواب میداد الان حتی جواب سلام رو هم نمیده یا جواب پیام عاشقانه رو 

انگار کلا نمیخونه اونا رو 

یعنی بهش استرس میدم؟؟

شخصیت شما نه ها..! 

آینده ای که قراره باهم بسازین و شروع کنین و شما یادآور اون آینده هستین براش.. 

احيانا برای عروسبتون مشکلی نداریم؟ خونه؟ ماشین؟ درآمد؟ و... 

آقا هستم. 
دقیقا برا اینه ک زیادی پیگیرشی مردا خاصیتشونه زیاد ک برس دنبالشون ببخشید چس کنشونو میزنن ب برق  ...

آخه من عاشقشم بخدا دارم از دوریش میمیرم دلم تنگ شده واسش 

علاقه من بیشتر از اونه یعنی؟؟؟؟

چطوری میتونم نسبت بهش بی تفاوت بشم 

حتی وقتایی که مثلا سرمو گرم کردم هم بهش فکر میکنم هر ثانیه بهش فکر میکنم ولی اینو بروز نمیدم به همین شدت