felsnk مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 385 عنوان سلام 83 بازدید | 10 پست دانشجوی پرستاری یا عاشق پرستاری یا پرستار هست میخواستم یه سوالاتی کنم ممنون🌹🌹🌹 1400/06/22 | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وروجک400 عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 516 دانشجوی پرستاریم جانم؟ چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13227 @عشق_پرستاری 😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
felsnk مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 385 سلام میشه در مورد رستتون بگین چیکار می کنین و اینکه راضین؟
felsnk مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 385 من امسال انتخاب رشته کردم نمی دونم وای امیدوارم پرستاری قبول شم ولی می خواهم بدونم چجوری رشته این و اینکه رابطه پرستار و دکترا بعضیا میگن بده درسته؟
وروجک400 عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 516 سلام میشه در مورد رستتون بگین چیکار می کنین و اینکه راضین؟ سلام عزیزم راضیم چجورم فقط بابت کرونا نگرانم چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍
وروجک400 عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 516 من امسال انتخاب رشته کردم نمی دونم وای امیدوارم پرستاری قبول شم ولی می خواهم بدونم چجوری رشته این و ... ایشالا قبول شی😍 چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍
felsnk مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 385 سلام عزیزم راضیم چجورم فقط بابت کرونا نگرانم چه خوب میشه بگین چه کار های می کنین🌹🌹
وروجک400 عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 516 چه خوب میشه بگین چه کار های می کنین🌹🌹 میای خصوصی؟ چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍