2821
2789

@عشق_پرستاری 😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من امسال انتخاب رشته کردم نمی دونم وای امیدوارم پرستاری قبول شم ولی می خواهم بدونم چجوری رشته این و اینکه رابطه پرستار و دکترا بعضیا میگن بده درسته؟

سلام میشه در مورد رستتون بگین چیکار می کنین  و اینکه راضین؟

سلام عزیزم راضیم چجورم فقط بابت کرونا نگرانم

چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍
من امسال انتخاب رشته کردم نمی دونم وای امیدوارم پرستاری قبول شم ولی می خواهم بدونم چجوری رشته این و ...

ایشالا قبول شی😍

چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍
چه خوب میشه بگین چه کار های می کنین🌹🌹

میای خصوصی؟

2824
2823
2791
2779
2792