2777
2789
عنوان

دوسش دارم

228 بازدید | 35 پست

چرا ما قسمت هم نشدیم اخه .چقد زل بزنم ب صفحه چت خشک و خالی .این چ قسمتیه این چ اقبالیه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قسمت خره

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
🥺چرا تلاش نکردی

تلاش فایده نداره .من خیلی کارا کردم اما نشد

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

سرتو گرم کن با چیزای دیگ

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌

عب نداره ببخیال میگذره

مهم اینه که میدونی زندست و داره نفس میکشه ولی مال من فوت شد 😔🖤

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
😔 تموم کردید؟

اره واسه همیشه .فک ن‌نم دیگه بیاد 

چرا نشد برسید؟

نمیدونم شاید چون منو دوس نداره شایدم من نرفتم ببینمش شاید یکی تو زندگیشه