اتفاقا مومن بودن دقیقا به درد دنیای اطرافیان فرد میخوره. من با افراد مومن سر و کار داشتهام. تعامل ...
گلم این که رو دست و بی شرافتی نمیخوره یه ویژگی اخلاقیه یه انسان یهودیم ممکنه این ویژگیو داشته باشه من نمیگم بده اتفاقا خوبه مومن بودن ولی برای ازدواج یه مومن بی پول خوب نیست کلا ازدواج بدون بی پول خوب نیست فرقیم نداره چجور ادمی باشه ادم میتونه با یه فرد موجه و با وضع مالی خوب خوشبخت شه تا کل زندگیش حسرت بخوره
مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج
🤪 برو سنگر بگیر برادر که شما خودت کسی مورد نظری 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤣🤣
مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج
درسته ولی با این وضعی که شما گفتین دیگه هیچ کس نباید ازدواج کنه 😐 به هر حال باید از دو طرف یه کم آس ...
حداقل طرف دستش به دهنش باید برسه یا نه یا باید از بقیه گدایی کنه وضع مالی معمولی لازمه و بله تا زمانی که طرف نتونه خودش رو به حد وضع مالی معمولی برسونه نباید ازدواج کنه
بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
والا دیگه الان جوری شده بخواد منتظر بمونه دستش به دهنش برسه بیتشر عمرش رفته و دیگه حوصله ای نمونده ا ...
نه خیلیا تونستن پس انداز کنن با دست خالی خودشونو بکشن بالا پس اگه اونا تونستن همه میتونن انقدر زیاد هم نمیشه که عمرش بره😅😅😅 فقط تلاش و برنامه ریزی میخواد
بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕