خوبه مرد معتقد باشه. اما در کنارش باید اندازه یه زندگی تقریبا خوب داشته باشه حالا ماشین بنز نه اما پ ...
شما اینا رو داری ؟؟؟
مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج
خوبه به نظرم حالا مثلا یکی باشه که خونه و ماشین داشته باشه ولی مومن نباشه و اخلاق نداشته باشه به نظر ...
ن زندگی جهنمه
نینی سایت دنیای عجایبه از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه
عزیزم به نظر من بده واقعاااا بده چون مومن بودن هر کسی به درد خودش و اخرتش میخوره نه شما ادم نی ...
اتفاقا مومن بودن دقیقا به درد دنیای اطرافیان فرد میخوره.
من با افراد مومن سر و کار داشتهام. تعامل باهاشون سرشار از انصاف و صداقت و اعتماد و اطمینان است.آدم میدونه رودست نمیخوره ازشون و بیشرافتی نمیبینه ازشون
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
صدردصد منفی، اینایی ک میگن تو سه ماه خونه و ماشین خریدیم بدون پشتوانه چرت محض میگن، خونه الان کمتر از هشتصد تا یه میلیارد نیس ماشینم ککمتر از 200نیس حالا شاید یه کم کم و زیاد باشه یه مرد از صفر تو این دوره زمونه چحوری میخاد اینا رو در بیاره بدون پشتوانه چقد باید کار کنه، مردی ک پول نداره تو زندگی اخلاقم نداره چون عصبیه همش بخاطر بی پولی