2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه مرد معتقد باشه. اما در کنارش باید اندازه یه زندگی تقریبا خوب داشته باشه حالا ماشین بنز نه اما پ ...

شما اینا رو داری ؟؟؟ 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

خوبه به نظرم حالا مثلا یکی باشه که خونه و ماشین داشته باشه ولی مومن نباشه و اخلاق نداشته باشه به نظر ...

ن زندگی جهنمه

نینی سایت دنیای عجایبه  از اعتیاد آوری غیر قابل پیشبینی ب اینجا تا گیس و گیس کشی تو تاپیک های عقیدتی سیاسی  موضوعاتی که فکرشو نمیکنی پربازدید بشن  و کاربرای مهربونی و خوش ذوقی که خنده به لبت میارن   چجوری یه کاربری رو سه سال نگه میدارین؟😐 من هر چهار ماه یه بار میترکونم شناسایی نشم کاربری سوممه   

مومن بودنش برام مهمه 

ولی خب پول هم مهمه 

من با همچین شخصی ازدواج نمیکنم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
 عزیزم به نظر من بده واقعاااا بده چون مومن بودن هر کسی به درد خودش و اخرتش میخوره نه شما ادم نی ...

اتفاقا مومن بودن دقیقا به درد دنیای اطرافیان فرد میخوره.

من با افراد مومن سر و کار داشته‌ام. تعامل باهاشون سرشار از انصاف و صداقت و اعتماد و اطمینان است.آدم میدونه رودست نمیخوره ازشون و بی‌شرافتی نمیبینه ازشون

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

تازه به نظر مومن میاد! 

مطمئنم نیستی انگار 

البته من ازدواج کردم شوهرم هیچی نداشت جز یه ماشین داغون 

الان خداروشکر همه چی داریم 

البته ما حدودا ۸سال پیش نامزد کردیم 

الان دیگه نمیشه از صفر شروع کرد با این قیمت ها

اتفاقا مومن بودن دقیقا به درد دنیای اطرافیان فرد میخوره. من با افراد مومن سر و کار داشته‌ام. تعامل ...

من ازش شناخت کافی ندارم فقد بهش میاد ک مومن باشه ولی اصلا دلم نمیخواد برم راه دور

دعا کنید برام لطفا
از کجا بدونم زرنگه یا ن

صدردصد منفی، اینایی ک میگن تو سه ماه خونه و ماشین خریدیم بدون پشتوانه چرت محض میگن، خونه الان کمتر از هشتصد تا یه میلیارد نیس ماشینم ککمتر از 200نیس حالا شاید یه کم کم و زیاد باشه یه مرد از صفر تو این دوره زمونه چحوری میخاد اینا رو در بیاره بدون پشتوانه چقد باید کار کنه، مردی ک پول نداره تو زندگی اخلاقم نداره چون عصبیه همش بخاطر بی پولی 

😕😕