2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من مجردم ولی من دارم این کتاب زو میخونم عالیه بعد از چند سال زندگی با داداشدم که ۳ تان تازه با خوندن این کتاب جنس مخالفم رو شناختم

)مردان مریخی ، زنان ونوسی) پی دی اف سو دان‌کن

من رفتم خروج کاربری زدم  خداحافظ برای همیشه .... حلالم کنین..   
هر زن و مردی قلق خودشو داره اونو پیدا کن 

خب چجوراخه شدیدالجبازه و حرف حرف خودشه ب شدت مامانی و بشدت تحت تاثیرحرف خانوادش خیلی ناراحتم اگه عروسی دورازجون عزایی پیش بیاد یانمیاد اصلا یااگه بیاد۱۰دیقه ای میاد و میره ابرو برام نذاشته

خب چجوراخه شدیدالجبازه و حرف حرف خودشه ب شدت مامانی و بشدت تحت تاثیرحرف خانوادش خیلی ناراحتم اگه عرو ...

منم بلد نبودم ولی شوهر من یکیو خیلی قبول داره رو حرفش حرف نمیزنه طرفو زیر نظر گرفتم فهمیدم راهشو 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
خب چجوراخه شدیدالجبازه و حرف حرف خودشه ب شدت مامانی و بشدت تحت تاثیرحرف خانوادش خیلی ناراحتم اگه عرو ...

معمولا افراد اینطوری باید بهشون بگی چشم و ریز ریز اهداف خودتو ببری جلو.با خونوادشم باید رابطتتو خوب کنی 

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
معمولا افراد اینطوری باید بهشون بگی چشم و ریز ریز اهداف خودتو ببری جلو.با خونوادشم باید رابطتتو خوب ...

میدونییدچیه خانوادش کلا دوسم ندارن مثلا امشب خوبیم فردا یجوربااخم نگام میکنن من شوهرم روواقعانمیدونم چکارکنم دیگه تازه خسیس هم هست حالاچجورریز ریز جلوببرم اصلا خیلی ناراحتم خونه پدرم نمیاد فامیلام ک هیچ عروسی و...ک هیچ

میدونییدچیه خانوادش کلا دوسم ندارن مثلا امشب خوبیم فردا یجوربااخم نگام میکنن من شوهرم روواقعانمیدونم ...

من کانال دارم خیلییی چیزای مفیدای ازش یادگرفتم تو تلگرامه.سوالاتو بپرسی همه راهنمایی مفید میکننت.همم اینکه ویس های اقتدار داره برای آقایونی مثل همسر شما که لجبازه و میخواد حرف خودش باشه.خواستین آیدیشو بدم کامل مطالب و ویساشو ببینید در حد معجزه زندگیتو تغییر میده.کانالشم چندین مشاور داره

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
من کانال دارم خیلییی چیزای مفیدای ازش یادگرفتم تو تلگرامه.سوالاتو بپرسی همه راهنمایی مفید میکننت.همم ...

خب تل ندارم گوشیم خرابه وصل نمیشه اگه میشه ی مقدهر شماکمکم بکنید