2821
2789
عنوان

زلزله اومدد

735 بازدید | 43 پست

مشهدم انقد شدید بود ک از خاب پریدمم

میترسمم   

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم اینقدر ترسیدم ازخواب پریدم شوهرم خوابه خواب بود

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪
الان یا دیشب؟؟

هشت و سی و دودقیقه

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
کیه که اول صبحی سکته نکرده باشه از ترس؟ من که هنوز رو ویبره ام

من نمیدونم چرا خندم میگیره  

من خواهرزاده ام دیشب نذاشت بخوابیم تا اومدیم یه ذره بخوابیم زلزله اومد🤦

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

من خواهرزاده ام دیشب نذاشت بخوابیم تا اومدیم یه ذره بخوابیم زلزله اومد🤦

منم جاهای حساس خابم بود لنتی   

2825
2823
2791
2779
2792